Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μιλά για τα δυο κορίτσια του, το τηλεοπτικό και το... κανονικό

18.05.2023
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μιλά για τα δυο κορίτσια του, το τηλεοπτικό και το... κανονικό
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης κάθισε στον καναπέ του Studio 4 στην ΕΡΤ και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Πρόκειται για ένα από πιο "καυτά" ονόματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και, όπως φαίνεται, θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη. Τον είχαμε δει πρώτη φορά (τηλεοπτικά, μιλάμε πάντα) στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, όταν ερμήνευσε τον Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης) στη νεαρή ηλικία.

akilas-parelthon_821_107763898_1.jpg

Φέτος τον είδαμε με διπλό χτύπημα, στο Μαύρο Ρόδο του Mega και στο Βραχιόλι της Φωτιάς της ΕΡΤ και κέρδισε τις εντυπώσεις και στις δύο περιπτώσεις.

vraxiolitisfotias.jpg

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ χθες και μεταξύ άλλων η συζήτηση στράφηκε στις εξελίξεις (που οδεύουν προς το τέλος, δηλαδή) στο Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος έκαναν έρωτα - Η απογοήτευση και η επιστροφή στο μοναστήρι

Ανάμεσα τα όσα ειπώθηκαν, φυσικά και η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) η οποία έχει περάσει από 40 κύματα και δεν λέει να κατασταλάξει. Ρομαντική τη βρίσκει τη σχέση αυτή ο Μιχαήλ, αλλά στάθηκε φειδωλός στα όσα μοι΄ραστηκε με τους παρουσιαστές, μη θέλοντας να προδώσει τη συνέχεια. Αποκάλυψε, ωστόσο ότι η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ δεν θα μείνει άλλο κρυφή και ότι ο περισσότερος κόσμος που τον συναντά στον δρόμο του προτείνει "να την αφήσει και να βρει καμία καλύτερη", τόσα που του έχει κάνει!

{https://www.youtube.com/watch?v=AMRv6IP-zQI&ab_channel=%CE%95%CE%A1%CE%A4%CE%91.%CE%95.}

Στη συνέχεια της συζήτησης ο Μιχαήλ Ταμπακάκης παραδέχτηκε ότι παρασύρεται από τα social media και δύσκολα καταφέρνει να μην περάσει το όριο των 20 λεπτών που έχει επιτρέψει στον εαυτό του να ξοδεύει σ' αυτό -όπως, μάλλον ο περισσότερος κόσμος!

Η κουβέντα βέβαια (αν και πολύ διακριτικά) έφτασε και στην κοπέλα του εκτός οθόνης, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομά της. Σε αυτή τη σύντομη αναφορά, πάντως, ο ηθοποιός είπε ότι δεν μένει μαζί με την κοπέλα του και ότι μένει μόνος!

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, την οποία, μάλιστα γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Τζένης στον Σασμό, Σάντυ Χατζηιωάννου και, από ό,τι βλέπουμε στα social media, οι δυο τους (είτε μόνοι είτε με παρέα) δεν χάνουν ευκαιρία για εκδρομές και γλέντι!

sasmos-nikiforos-tzeni.jpg

{https://www.youtube.com/watch?v=ZAZ4H_LuINc&ab_channel=%CE%95%CE%A1%CE%A4%CE%91.%CE%95.}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.05.2023 - 19:16