"Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί", λέει ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης

18.05.2023
"Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί", λέει ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης
(photo: @diamantiskaranastasis)
Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα ήταν το πρωί της Πέμπτης 18/5 η πρόεδρος του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας" και η εκπομπή της είχε ετοιμάσει μία ε΄κπληξη, επί προσωπικού επιπέδου!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές και οι προετοιμασίες των πολιτικών και των κομμάτων έχουν "πιάσει" κόκκινο! Πέρα από τις εκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες, οι εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές είναι επίσης στο "φόρτε" τους αυτό τον καιρό και δεν αναφερόμαστε μόνο σε πολιτικές καθώς φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά βλέπουμε πολιτικούς σε Life Style εκπομπές και μάλιστα σε όλες τις ζώνες προβολής!

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, και η εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η γνωστή δικηγόρος και πολιτικός που υπήρξε και Πρόεδρος της Βουλής, μεταξύ άλλων κάθισε απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και οι δυο τους συζήτησαν επί παντός επιστητού, ενώ η κουβέντα έφτασε και, στην προσωπική της ζωή και συγκεκεριμένα στον σύντροφο της, Διαμαντή Καραναστάση (και όχι Καραντάση, όπως, προφανώς, εν τη ρύμη το λόγου, είπε η Ελεονώρα!).

Τόσο η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σύντροφός της δεν έχουν κρύψει τη σχέση τους ενώ σε δεδομένη στιγμή έχουν μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλο. Μια τέτοια περίπτωση και η συγκεκριμένη όπου ο λαρισαίος καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα για την αγαπημένη του, χωρίς εκείνη, όπως καταλάβαμε να το γνωρίζει.

Η συζήτηση αυτή ξεκινά από το 8ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί και μεταξύ άλλων ακούμε τα εξής:

"Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Όποιος γνωρίσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι γλυκό κορίτσι".

{https://www.instagram.com/p/CeJxSNgLPo8/}

Πολύ συγκινημένη α΄κουγε τον σύντροφό της η πολιτικός ενώ η Ελεονώρα έμεινε κυρίως (και δικαίως, εδώ που τα λέμε) στα όσα είπε εκείνος σχετικά με τους καβγάδες τους. "Εκείνη υποχωρεί", είπε ο Διαμαντής και για πολλούς που έχουν μια τελειώς διαφορετική εικόνα για την Κωνσταντοπούλου, σίγουρα, θα είναι μια μεγάλη έκπληξη.

Η Σία Κοσιώνη έγινε 43 ετών και πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της

Όσο για έναν πιθανό γάμο ή παιδιά; "Πιστεύω στον γάμο ως νομική κατοχύχωση", δήλωσε ο Διαμαντής Καραναστάσης συμπληρώνοντας ότι η αγάπη είναι εκείνη που πρέπει να κερδίσει στο τέλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά, αλλά δεν είναι κάτι που το επιδίωξε. "Ούτε το απορρίπτω και ούτε το αποκλείω", είπε συγκεκριμένα!

{https://www.youtube.com/watch?v=PEDVw-LpKrE&ab_channel=PlefsiEleftherias}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.05.2023 - 14:08