Η Σία Κοσιώνη έγινε 43 ετών και πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της

17.05.2023
Η Σία Κοσιώνη έγινε 43 ετών και πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της
Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Σία Κοσιώνη και μοιράστηκε μια μεγάλη απόφαση που πήρε. Δες τη και μάλλον θα σε εμπνεύσει!

Φουλ στα γενέθλια οι τελευταίες μέρες. Μετά τον Βασίλη Κικίλια και την Κατερίνα Παναγοπούλου λέμε "Χρο΄νια Πολλά" στην ισχυρή anchor woman του ΣΚΑΪ, η οποία γιόρτασε στη μεγάλη μέρα και διαδικτυακά.

"Σήμερα έγινα 43", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που επέλεξε να μοιραστεί με την αφορμή η Σία Κοσιώνη δηλώνοντας ταυτόχρονο ότι είναι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά της με αγάπη. Στη συνέχεια, όμως μοιράστηκε και μια σοβαρή απόφαση που πήρε για τη ζωή της από εδώ και πέρα, ευχαριστώντας, ταυτόχρονα, από καρδιάς, για τις αμέτρητες εύχες. "Πιο αποφασισμένη από ποτέ να απολαμβάνω και την τελευταία ηλιαχτίδα της μέρας", δηλώνει η Σία Κοσιώνη και μας εμπνέει!

{https://www.instagram.com/p/CsUDNa6oFkO/}

Η Σία Κοσιώνη πρόσφατα βρέθηκε στην Τουρκία προκειμένου να καλύψει τις εκλογές που εξελισσόταν εκεί τη περασμένη Κυριακή και έτσι γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας μακριά από τη δική της μητέρα (η οποία γιόρτασε τα δικά της γενέθλια πριν από μία εβδομάδα) αλλά και τον γιο της.

Μοιράστηκε όμως μια σχετική ανάρτηση με την αφορμή:

"Χθες η μαμά έλειπε για δουλειά. Λίγο αφότου πήρα τις γλυκές ευχές μέσω FaceTime, πέρασα έξω από ένα παλιό βιβλιοπωλείο στην Πόλη και εντελώς τυχαία είδα μπροστά μου αυτό. Ρωτάω τον πωλητή: 'Τι σημαίνει;' Μου λέει ότι είναι μια φράση από χαντίθ και λέει: 'Ο παράδεισος είναι κάτω από τα πόδια των μητέρων'. Μαγικό… Αλλά τι άλλο από μαγεία μπορεί να είναι η μητρότητα; Σε όλες τις γλώσσες, σε όλες τι θρησκείες, σε όλες τις κουλτούρες. Το φέρνω σπιτι μαζί με μένα για να θυμίζει πάντα τη μαγική στιγμή. Με μικρή καθυστέρηση, λοιπόν, χρόνια πολλά μανούλες!", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η εικόνα που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/CsP-XjIopmq/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.05.2023 - 14:37