Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια και του εύχεται με μία φωτογραφία (και μια ιστορία) από την καραντίνα

15.05.2023
Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια και του εύχεται με μία φωτογραφία (και μια ιστορία) από την καραντίνα
Με μια πολύ τρυφερή ανα΄ρτηση, όπως πάντα, γιορτάζει τον σύζυγό της και διαδικτυακά η Τζένη Μπαλατσινού.

Μία μέρα μετά τη γιορτή της μητέρας, την οποία τίμησε επίσης με μία ανα΄ρτηση, η Τζένη Μπαλατσινού, αφιερώνει τη σημερινή ανάρτησή της στον συζύγό της και πατέρας του τέταρτου παιδιού της, ο οποίος έχει γενέθλια.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον υπουργό Τουρισμού μαζί με το σκυλάκι της οικογένειας, τον Ηρακλή και στη λεζάντα διαβάζουμε τους λόγους για τους οποίους η Τζένη την επέλεξε, μαζί με τις τρυφερές ευχές της.

Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Αλεξάνδρας

"Με αυτή την φωτό θέλω να σου πω Χρόνια Πολλά! Την τράβηξα Μάιο 2020 γιατί εσύ και ο #Ηρακλής είχατε το ίδιο μαλλί, γιατί την άλλη ημέρα άνοιγαν τα κομμωτήρια, γιατί ήθελα μέσα από τα άφρο μαλλιά σου να αποτυπώσω όλα αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο… ", γράφει η Τζένη Μπαλατσινού εξηγώντας το άφρο λουκ του Βασίλη Κικίλια με χιούμορ και στη συνέχεια του ευχήθηκε πάντα να περπατάει στο δρόμο και να τον φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, να συνεχίσει να έχεις αφοσίωση, συνέπεια και αυθεντικότητα σε ό,τι κάνει, να συνεχίσει να γελάς μέχρι δακρύων μαζί με τον Ηλία, [σ.σ. προφανώς τον φίλο και κουμπάρου του υπουργού, Ηλία Κατζούρη] όταν θυμούνται παλιές μπασκετικές ιστορίες. "Να συνεχίσεις να έχεις την ευαισθησία που βλέπει πάντα δυνατότητες στα πράγματα, και να λες πάντα την αλήθεια σου.. Σε αγαπάμε πολύ! 🙏🏻☀️", ολοκληρώνει τις ευχές της η Τζένη Μπαλατσινού και αυτή είναι η φωτογραφία που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/CsQFnkBoivr/}

Ανα΄μεσα τις ευχές που ΄ηδη άρχισαν να "καταφθάνουν" μέσω σχολίων από παντού, ξεχωρίζουμε την απάντηση του ίδιου του εορτάζοντα, που έφτασαν με πολλή αγάπη, όπως γράφει ο ίδιος!

1_13.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 15.05.2023 - 08:56