Γιορτή της μητέρας: Διάσημες αναρτήσεις που τιμούν τη μέρα και συγκινούν

14.05.2023
Η Μαρία Μπακοδήμου με τους γιους της, Άρη και Νικήτα Αργυρόπουλο
Η Μαρία Μπακοδήμου με τους γιους της, Άρη και Νικήτα Αργυρόπουλο
Γιορτή της μητέρας σήμερα και γέμισαν τα social media με φωτογραφίες και ευχές από μανούλες και προς μανούλες, πάντα με αγάπη. Ξεχωρίσαμε μερικές και τις μοιραζόμαστε (και η μέρα βρίσκεται σχεδόν στα μισά της!)

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζει φιλιά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου έχοντας στην αγκαλιά της τις κόρες της και στο πλευρό της, τη μη΄τερα της. "Σ‘ευχαριστώ Θεέ μου, που με έκανες μαμά και άλλαξες τη ζωή μου και με ευλόγησες με αυτά τα μοναδικά πλάσματα! 🤍 Σ’ευχαριστώ μαμά μου που είσαι ΠΑΝΤΑ εκεί! Ποσό πολύ σε κατάλαβα από τότε που έγινα κ εγώ μαμά 🤍", γράφει μαζί με τις ευχές της.

{https://www.instagram.com/p/CsOa7xXKwGe/}

Ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, από την άλλη, που βρίσκεται στην Κίνα αυτό τον καιρό, ευχήθηκε στη μη΄τερα του, την κυρία Ματούλα μέσω ανθρώπων που βρήκε στον δρόμο του. Πρωτότυπο, αν μη τι άλλο!

{https://www.instagram.com/p/CsOa-x8MM2P/}

H Βίκυ Καγιά γιόρτασε τη μητρότητα έχοντας στην αγκαλιά της τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο Κρασσά.

{https://www.instagram.com/p/CsNuLWxIV_Y/}

Μαύρο Ρόδο και Σασμός: Η φωτογραφία με τα δύο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που μπέρδεψε όλο τον κόσμο

H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τίμησε τη μητέρα της, που δεν ζει πια με μια ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε μια πανέμορφη φωτογραφία της. "Η πιο όμορφη ο΄λων. Μαμά", γράφει στη λεζάντα και η συγκίνησή της δεν κρύβεται.

{https://www.instagram.com/p/CsOLvgzIeuo/}

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη, η οποία μοιράστηκε μια γλυκύτατη φωτογραφία του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, της συζύγου του, Γεωργίας Κρασσά και του γιου τους, Αχιλλέα. "Πανηγυρίζω σαν μάνα: Γέννησα ένα ήλιο αλλά έχω τρείς!!!!!!!!!!!!!!", γράφει στη λεζάντα και, πραγματικά, η χαρά της ξεχειλίζει!

{https://www.instagram.com/p/CsNx0CMoc3H/}

Η Κατερίνα Διδασκάλου απευθύνθηκε στα τρία παιδιά της με μεγάλη αγάπη: " Μαρκέλλα μου, Διόνυσέ μου, Φλώρα μου, σας ευχαριστώ που με διαλέξατε για μητέρα σας", γράφει στη λεζάντα ενώ στις φωτογραφίες βλέπουμε, προφανώς, αναμνηστικά του παρελθόντος!

{https://www.instagram.com/p/CsNlnTfIMIO/}

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε ένα κείμενο που είχε διαβάσει πριν από χρόνια, στέλνοντας τις ευχές τις σε όλες τις μητέρες, αλλά και σε όλες τις γυναίκες που δεν κυοφόρησαν, αλλά ζουν πλήρεις ζωές ακριβώς όπως θέλουν εκείνες.

"Κυριολεκτικά ή μεταφορικά το ρήμα 'μητέρα' είναι το πιο αναγκαίο ρήμα στην κοινωνία μας. Γιατί πράγματι η μητέρα είναι ρήμα. Συλλαμβάνει, κυοφορεί, γεννάει, θηλάζει, ταΐζει, κοιμίζει, νανουρίζει, ενεργεί, σε όλες τις φωνές, παθητικά και ενεργητικά για να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της. Οι μητέρες στα βάθη των αιώνων προσπαθούν…"

{https://www.instagram.com/p/CsN3aCmIYLS/}

Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της - Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου και η διαγραφή

Ο Βασίλης Κικίλιας τίμησε τη μητέρα του με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. " Χρόνια πολλά μανούλα μου! Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για όσα έχεις τραβήξει για μένα ❤️😊 ", γράφει ο υπουργός τουρισμού και μοιράζεται μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/CsN79cYMRYi/}

Μια φωτογραφία με τους γιους της, Άρη και Νικήτα Αργυρόπουλο μοιράστηκε με αφορμή την ημέρα η Μαρία Μπακοδήμου. "Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται κι η μητέρα . Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε αλλά όχι η μητέρα . Η μητέρα είναι μια νέα ύπαρξη. Osho Rajneesh", γράφει η παρουσιάστρια στη λεζάντα κι εμείς, δεν θα το κρύψουμε, "χαζεύουμε" τους κούκλους, εκατέρωθέν της! Χρόνια πολλά!

{https://www.instagram.com/p/CsNpLUKovH3/}

Η Ευγενία Σαμαρά αφιέρωσε στη μητέρα της ένα story: "Χρόνια πολλά στον λόγο που υπάρχω. Μητέρα, μαμά, μάνα, μανάρι μου σ' αγαπώ", γράφει στη λεζάντα.

samara_1.jpg

Τα χρόνια πολλά στη μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη έστειλε με ένα story και ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία από το παρελθόν και δυο καρδου΄λες!

menegaki.jpg

Ο Χάρης Βαρθακούρης καμαρώνει για τις κόρες του και μας συγκινεί

Ο Χάρης Βαρθακούρης ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρο΄πο στη σύζυγο΄ του, Αντελίνα. " Ήταν 14 Αυγούστου 2010. Κρατάς στα χέρια σου το Μελωδάκι μας. Ήταν η πρώτη μέρα που πλέον ήσουν μανούλα ❤️ Γι’αυτό και σήμερα γιορτάζεις 😊 Χρόνια πολλα έρωτά μου 🌹 Σε λατρεύω και σ’ευχαριστώ για τα δυο υπέροχα πλάσματα που έφερες στον κόσμο και που με έκανες πατέρα και μπορώ να γιορτάζω κι εγώ (την παραμελημένη γιορτή του πατέρα που δεν θυμάται κανείς πότε είναι αν δεν τη γκουγκλάρει 🤨😂)", διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CsN4VnRAePK/}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.05.2023 - 18:05