Η Δανάη Μπάρκα έκανε κατάψυξη ωαρίων έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της - Τα τρυφερά λόγια που της αφιέρωσε

14.05.2023
Η Δανάη Μπάρκα έκανε κατάψυξη ωαρίων έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της - Τα τρυφερά λόγια που της αφιέρωσε
Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τίμησε τη γιορτή της μητέρας φέτος η Δανάη Μπάρκα και μοιράστηκε την εμπειρία της όλο τον κόσμο.

Η στενή σχέση που έχει η Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι γνωστή και "ζηλευτή". Πολύ συχνά της αφιερώνει αναρτήσεις γεμάτες αγάπη και θαυμασμό, όμως αυτή η σημερινή, αν και γεμάτη με τα ίδια συναισθήματα είχε κάπως διαφορετική χροιά.

Η γιορτή της μητέρας, λοιπόν, βρήκε μητέρα και κόρη σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων όπου η 30χρονη παρουσιάστρια προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων.

"Γιορτή της μητέρας", γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις τρεις φωτογραφίες που μοιράστηκε με την αφορμή η Δανάη Μπάρκα. "Σήμερα πέρασα το πρωινό μαζί της, λίγο διαφορετικά κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην δική μου εμπειρία της μητρότητας.. αν μου γεννηθεί αυτή η ανάγκη και όποτε έρθει η στιγμή, έτσι ώστε να μην υπάρξει άγχος και προβληματισμός", συ΄νεχισε εξηγώντας ότι πήγαν μαζί για να ολοκληρώσει τη διαδικασία της κρυοσυντη΄ρησης, προχωρώντας στην ωοληψία.

Βίκυ Σταυροπούλου: Ο αναγκαστικός γάμος σε ηλικία 22 χρονών και οι σπάνιες φωτογραφίες της Δανάης με τον βιολογικό πατέρα της

"Μετά από αυτό, γι άλλη μια φορά συνειδητοποίησα το μεγαλείο της μάνας. Όχι της δίκης μου μόνο, όλων των μανάδων", γράφει η παρουσιάστρια και εξηγεί:

"Τι άγχος, τι αγωνίες, τι χαρές, τι στεναχώριες μπορεί να περνάει μια μαμά χωρίς καν να φτάνουν σε εμάς αυτά τα συναισθήματα. Σήμερα κατάλαβα ποσό σπουδαίο πράγμα είναι να ανοίγεις τα μάτια σου και να αντικρύζεις την μαμά σου. Ναι,έφτασα 30+, έχουμε τα μυστικά μας, την προσωπική μας ζωή, την επαγγελματική μας πορεία, την καθημερινότητα μας, τις εντάσεις μας, τις διαφωνίες μας.. αλλά ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ η αγκαλιά της είναι το γιατρικό για όλα", γράφει και συγκινεί.

"Πάντα καταλαβαίνω ότι όσο αγχώνεται εκείνη για μένα δεν θα αγχωθεί κανείς, ότι όσο πονάει εκείνη για μένα δεν θα πονέσει κανείς, ότι όσο αγαπάει εκείνη εμένα, δεν θα με αγαπήσει κανείς. Δεν ήταν 'έτοιμη' όταν έμεινε έγκυος σε μένα κι όμως τώρα γυρνώντας πίσω της λέω -και το εννοώ- ότι ήταν πιο έτοιμη από ποτέ. Το μόνο που δεν μου έλειψε ήταν αγάπη, το μόνο που είχα & έχω ανάγκη είναι η αγάπη", λέει η Δάνη Μπάρκα και "τιμά" τη μητέρα της με πολύ ξεχωριστό τρόπο. Και δεν σταματά εκεί.

"Μαμά, σε ευχαριστώ που σε λέω 'μαμά'. Μαμά, αν ποτέ γίνω μαμά θέλω να σου μοιάσω. Να ξέρω ότι το παιδί μου θα είναι ελεύθερο, ανεξάρτητο, δυνατό, χαρούμενο, τολμηρό, ευτυχισμένο όπως ήμουν εγώ δίπλα σου", παραδέχεται με απόλυτη ειλικρίνεια η Δανάη Μπάρκα και απευθυνόμενη στις μανούλες (νέες & παλιές), τις οποίες αποκαλεί σούπερ ηρωίδες, συμβουλεύει: "Μην αυτομαστιγώνεστε και μην λογοκρίνεστε δεν υπάρχει σωστό και λάθος, υπάρχει μόνο αγάπη και φροντίδα. Οι αγκαλιές σας και μόνο είναι καταφύγιο", γράφει και εξηγεί ότι το λεει ως παιδί.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, όμως εκείνη είχε μια ένσταση!

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στα παιδιά τα οποία "ορμήνευσε ανάλογα": "Παιδιά, να αγαπάμε τις μανούλες μας, να τους το δείχνουμε και να τις χαιρόμαστε. Κορίτσια μου που ονειρεύεστε να γίνεται μαμάδες, σας εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζετε. Κορίτσια που δεν θέλετε και δεν το σκέφτεστε, σας εύχομαι πάντα να έχετε ο,τι ονειρεύεστε εσείς κι όχι οι γύρω σας. 💪🏻♥️"

Και κλείνοντας, η Δανάη λέει τα πιο όμορφα λόγια στη μητέρα της: "Μαμά, όταν βρεθεί η λέξη που θα σημαίνει κάτι παρά πάνω από σ αγαπω, σε θαυμαζω, σ ευχαριστώ…θ α στην αφιερώνω κάθε μέρα". Χρόνια πολλά!

{https://www.instagram.com/p/CsN_kBhMjIn/}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.05.2023 - 16:42