Jennifer Lopez: Σε ένα βίντεο πριν το Met Gala αποκάλυψε μια απροσδόκητα προσιτή συμβουλή ομορφιάς

Jennifer Lopez: Σε ένα βίντεο πριν το Met Gala αποκάλυψε μια απροσδόκητα προσιτή συμβουλή ομορφιάς
Ακόμα και να μη φοράει μακιγιάζ, ακόμα και να μη χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο, η J.Lo αντιπροσωπεύει πάντα την εικόνα της τελειότητας. Πρόσφατα, μάλιστα, μοιράστηκε τη ρουτίνα ομορφιάς που χρησιμοποιεί αποκαλύπτοντας το απροσδόκητα προσιτό αντικείμενο που τη βοηθά να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή κατά τη διάρκεια των λαμπερών εκδηλώσεών της στο κόκκινο χαλί.

Η Lopez μοιράστηκε ένα βίντεο Get-ready-with-me στο Instagram λίγο πριν από τη μεγάλη της βραδιά στο φετινό Met Gala. Και δεν απέφυγε να το ξεκινήσει δείχνοντας σε εκατομμύρια followers το εντελώς φυσικό της πρόσωπο και το casual ντύσιμό της.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε χαλαρή, φορώντας ένα μεταξωτό φανελάκι και τα μαλλιά της τραβηγμένα προς τα πίσω. Ξεκίνησε εφαρμόζοντας έναν ορό ομορφιάς από τη δική της σειρά ομορφιάς, στο πρόσωπο και το λαιμό της για «όμορφη λάμψη». Στη συνέχεια έβαλε SPF 30 και φρόντισε να ξεκαθαρίσει κάτι για αυτήν.

Πώς να κάνεις το signature updo της Jennifer Lopez, σύμφωνα με τον κομμωτή της

Η σταρ σημείωσε: «Ο κόσμος με θεωρεί bronzy και ότι είμαι συνέχεια στον ήλιο και τέτοια πράγματα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μένω στον ήλιο.» Συνέχισε εξηγώντας ότι αντ'αυτού, κάνει «self-tan και bronzers» και επέμεινε ότι το να μένεις μακριά από τον ήλιο και να χρησιμοποιείς αντηλιακό κάθε μέρα είναι ζωτικής σημασίας.

{https://www.instagram.com/p/Crwrk1mMx0a/}

Και μια άλλη ενδιαφέρουσα συμβουλή που αποκαλύφθηκε στο βίντεο είναι ότι η σταρ χρησιμοποιεί ψεύτικες βλεφαρίδες που κοστίζουν μόνο 8 δολάρια και μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα γυναικείας ομορφιάς.

Μιλώντας για το βραδινό της look, η makeup artist της, Ash K Holm, εξήγησε ότι επιλέγει να είναι «αιθέριο και να αφήνει τη φυσική ομορφιά της να λάμψει μέσα από το μακιγιάζ».

Γιατί οι γυναικες μετά από τα 50 γίνονται όλο και πιο ευτυχισμένες

Η Lopez εντυπωσίασε στο Met Gala φορώντας μια εξώπλατη μπλούζα και ροζ μεταξωτή σατέν φούστα και μάλιστα συνοδευόταν από την επίσης εντυπωσιακή αδελφή της, Lynda καθώς ο Ben Affleck έμεινε στο Λος Άντζελες για δουλειές .

{https://www.instagram.com/p/CrvV319OWcv/}