Πώς να κάνεις το signature updo της Jennifer Lopez, σύμφωνα με τον κομμωτή της

03.06.2022
Πώς να κάνεις το signature updo της Jennifer Lopez, σύμφωνα με τον κομμωτή της
Είναι εντυπωσιακό, κομψό και πολύ πιο εύκολο απ'ότι νόμιζες!

Από τις αφέλειες μέχρι το κοντό καρέ και τα σγουρά, φυσικά της μαλλιά, η Jennifer Lopez δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα χτενίσματα της - γι' αυτό είναι μια αιώνια πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις της ομορφιάς παντού. Είτε πρόκειται για το κόκκινο χαλί είτε για το σετ, ένα από τα αγαπημένα της looks είναι ένας κότσος με ανάγλυφη υφή.

Σύμφωνα με τον celebrity hair stylist Andrew Fitzsimons —ο οποίος έχει δουλέψει με τη Lopez για χρόνια και είναι μια κεντρική δημιουργική φιγούρα για το σέξι στυλ της J.Lo—ένα από τα κλειδιά για την εκ νέου δημιουργία του look είναι ο ενισχυμένος όγκος. "Μου αρέσει να προσθέτω υφή στα μαλλιά", λέει ο Fitzsimons. "Είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσεις πληρότητα σε ένα στυλ χωρίς να το βαρύνεις".

Οι τάσεις μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις για το καλοκαίρι του 2022

Πώς να κάνεις το χτένισμα:
Χώρισε τα μαλλιά σε τμήματα: Δημιούργησε στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο τραβώντας δύο κομμάτια μαλλιών στο μπροστινό μέρος του προσώπου, καθώς και δύο μικρά κομμάτια μπροστά από κάθε αυτί.

Κάνε μια αλογοουρά: Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να τραβήξεις τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά. Χτενίσου με τα δάχτυλα για να αφαιρέσεις τυχόν εξογκώματα. Ψέκασε την αλογοουρά με σπρέι υφής για να ενισχύσεις τον όγκο.

Δημιούργησε έναν χαμηλό κότσο: Στρίψε την αλογοουρά σε ένα χαλαρό σινιόν. Άφησε τις άκρες έξω και πρόσθεσε φουρκέτες για να το στερεώσεις.

Πρόσθεσε λίγη υφή: Χρησιμοποίησε ένα ισιωτικό μαλλιών ή σίδερο για μπούκλες για να προσθέσεις σχήμα στα χαλαρά κομμάτια των μαλλιών. Ψέκασε τις άκρες των κομματιών με λακ και χώρισε τα με τα δάχτυλά σου.

Δώσε στυλ στα μπροστινά τμήματα: Πρόσθεσε σχήμα στα στρώματα που διαμορφώνουν το πρόσωπό σου κατευθύνοντας τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Στη συνέχεια, ψέκασε τα χαλαρά κομμάτια με σπρέι υφής και τρίψε τα με τα δάχτυλά σου για να δημιουργήσεις ευκρίνεια.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με spray λάμψης.