Η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, όμως εκείνη είχε μια ένσταση!

18.11.2022
Η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, όμως εκείνη είχε μια ένσταση!
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (18/11/2022) η Δανάη Μπάρκα και η μητέρα της της αφιέρωσε μια γλυκύτατη ανάρτηση, η οποία, όμως, είχε ένα... προβληματάκι!

30 ετών γίνεται σήμερα η Δανάη Μπάρκα και οι ευχές άρχισαν να έρχονται από τη στιγμή που άλλαξε η μέρα, όπως είδαμε στα social media και όπως είπε και η ίδια στην εκπομπή της το πρωί. Από τις αμέτρητες ευχές που έλαβε σήμερα η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega "Πάμε Δανάη" εμείς ξεχωρίσαμε ήδη αυτές των πιο άμεσων συνεργατών της, Άρη Καβατζίκη, Δέσποινας Καμπούρη και Γιώργου Κρικοριάν, όμως η ανάρτηση της μητέρας της που ήρθε λίγο αργότερα είχε ένα άλλο ενδιαφέρον.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό κείμενο, γεμάτο αγάπη και καμάρι.

"Μου φαίνεται σαν όνειρο", ξεκινά τη λεζάντα της η δημοφιλής ηθοποιός η οποία αναρωτήθηκε δημόσια πώς αυτό το μικρό μπουμπουκάκι που πρωτοαγκάλιασε πριν 30 χρόνια, έγινε ο κήπος της χαράς της!

"Αυτό το ξεχωριστό παιδί που με αποζημιώνει κάθε μέρα για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε!
Που συμμερίζεται, δικαιολογεί ,συγχωρεί,ευγνομωνει, που μεγαλώνει όμορφα που ξέρει να αγαπάει!! Δαναάκι μου,δεν έχω την ικανότητα, να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη μου που νιώθω για εσένα , σου λέω όμως με βεβαιότητα , οτι χωρίς εσένα , θα είχα στερηθεί την ανάγκη μου να καλυτερεύω σαν άνθρωπος!Να παλεύω με τις αδυναμίες μου, να τις μεταλάσσω σε δύναμη, να αντιλαμβάνομαι αλλιώς τον κόσμο όλο! Σε ευχαριστώ, είσαι η ανταμοιβή μου, νιώθω περήφανη για όλα όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις κάνει για εμένα (ξέρεις εσύ)" γράφει η Βίκυ Σταυροπούλου ολοκληρώνοντας με τις ευχές της.

"Να είσαι γερή, να έχεις αέναα αυτό το ανήσυχο πνεύμα,και αυτήν την μεγάλη γεμάτη συμπόνοια καρδιά! Να σε χαιρόμαστε ψυχή μου, και να συνεχίζει η ύπαρξη σου να επιβεβαιώνει ότι: και πραγματοποιημένο το όνειρο, όνειρο θέλουμε να μείνει!", διαβάζουμε και ιδού η ανάρτηση που ναι, μεν, συγκίνησε, κάπου, όμως "στεναχώρησε" την εορτάζουσα.

"Μαμά, εύχομαι να σου μοιάσω. Είσαι το σπίτι μου", λέει η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου κι εμείς λέμε ό,τι και η Βασιλική Μιλλούση

"Ωστόσο είχαμε και ωραιότερες φωτογραφίες" γράφει η Δανάη στο πρώτο της σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, προφανώς, με έντονη χιουμοριστική διάθεση βεβαίως, εξ ου και η λέξη "στεναχωρήθηκε" μέσα σε εισαγωγικά, ενώ στην επόμενη ευχαριστεί πια με την ίδια αγάπη τη μαμά της: "Σ αγαπάω μανουλα μου! Ο,τι και να μου συμβεί στη ζωή,μου αρκεί που υπάρχει η αγκαλιά σου!"