Η Δανάη Μπάρκα έγινε 30 ετών - Οι τρεις τούρτες και οι απίθανες ευχές των Καβατζίκη, Καμπούρη, Κρικοριάν

18.11.2022
Η Δανάη Μπάρκα έγινε 30 ετών - Οι τρεις τούρτες και οι απίθανες ευχές των Καβατζίκη, Καμπούρη, Κρικοριάν
Γενέθλια έχει σήμερα (18/11/2022) η Δανάη Μπάρκα και η συγκίνηση τόσο στο πλατό της εκπομπής της όσο και στα social media είναι τεράστια. Από τις αμέτρητες ευχές που έχει λάβει η δημοφιλής παρουσιάστρια για τη μεγάλη της μέρα, ξεχωρίζουν, χωρίς αμφιβολία αυτές των πιο άμεσων συνεργατών της στην εκπομπή "Πάμε Δανάη".

Μία από τις πιο φωτεινές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Η Δανάη Μπάρκα διεκδίκησε και κέρδισε πολύ γρήγορα το δικό της ονοματεπώνυμο και παρότι αρχικά τη μάθαμε ως "η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου", σήμερα αυτή η έκφραση χρησιμοποιείται κυριολεκτικά, για να εκφράσει την ιδιότητά της αυτή καθαυτή.

Η Δανάη Μπάρκα, λοιπόν, σήμερα συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και, όπως ήταν φυσικό, οι ευχές για τα γενέθλιά της άρχισαν να φτάνουν -διαδικτυκά αρχικά- από πολύ νωρίς. Εμείς ξεχωρίζουμε τις αναρτήσεις των συμπαρουσιαστών της στην πρωινή εκπομπή του Mega οι οποίες ξεχειλίζουν αγάπη!

Πρώτος της ευχήθηκε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία ένα μακροσκελές συγκινητικό κείμενο όπου εξέφραζε τα συναισθήματα μαζί με τις ευχές του.


ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ 30! ✨🧿🌟

«Να μη φοβάσαι, να μη δειλιάζεις, να μη μοιρολατρείς… Να ζεις, να ευγνωμονείς, είσαι καλά, είσαι όμορφος, μην αφήνεις κανέναν να θαμπώσει τη λάμψη σου…».

Να ένα ακόμη μαθηματάκι, σαν οδηγός επιβίωσης σε pocket size, κάθε φορά που μ’ αρέσει να γκρινιάζω στη Δανάη, η οποία φέρεται μαμαδίστικα στα 30 της μόλις καράτια!

«Δανάη, Δανάη σε πόσες μέρες θα περάσει το κρύωμα;», τη ρωτάω γιατί ξέρω ότι η απάντηση θα είναι ασφαλής και πειστική, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει να φτιάχνει ιστορίες. «Τι μέρα είναι… Τρίτη; Σάββατο περδίκι θα είσαι αγάπη μου!», μου απαντάει, αλλά με πείθει.

Αυτό κάνει η Δανάη των 30 χρόνων της! Σε πείθει, σε γαργαλάει στο μυαλό, σε βάζει εμπροσθοφυλακή στη χαρά και την τρέλα, σε αντιστρέφει, σε μετακινεί, σε παρασύρει, σε κάνει μέλος μια γλυκιάς συμμορίας.

Τα ασήμαντα, οι γνωριμίες και τα αγόρια της Δανάης γίνονται ψήφισμα στη Βουλή των Φίλων… αναλύονται, ψηφίζονται και καταψηφίζονται. Με παρατηρώ από μία γωνιά που την παρατηρώ και θαυμάζω την επιμονή και την διαστροφική αισιοδοξία της. Είναι Κόσμος από μόνη της η Δανάη.

Όχι δεν είναι άγγελος, ποιος είναι εξάλλου; Και θυμώνει και εκνευρίζεται και περίεργα θα με κοιτάξει όταν διαφωνώ και δεν πάω πάσο, αλλά κι εκεί έχει ένα χάρισμα. Μόλις δει ότι θυμώνεις, θα το γυρίσει τούμπα, θα γλυκάνει, θα αλλάξει ακαριαία. Κι όλα αυτά γιατί; Μα για να μην σκοτεινιάσει η στιγμή, για να μη βάψει το γκρίζο την αμηχανία…

Κι όταν η Δανάη στενοχωριέται και πέφτει στο πηγαδάκι της απογοήτευσης, μόνη θέλει να μείνει, κανέναν να μην σκοτίσει με τα δικά της, με εκείνα τα δικά της που Κόσμος ολόκληρος είναι κι έτσι όπως γκρεμίζει, έτσι ξαναορθώνεται περήφανα!

Χαρούμενα 30 Γάπη μου!
Να έχεις πάντα το δικό σου Κόσμο και να τον φυλάς με πάθος και δίχως ίχνος μεταμέλειας…

"με ρημαξες. 😍 @ariskavatzikis αν η τύχη μου,μου φέρνει ανθρώπους σαν εσένα..ας φτάσω και 160! " απάντησε βαθύτατα συγκινημένη η εορτάζουσα, η οποία μοιράστηκε την ανάρτηση και σε story όπου σχολίασε ότι κλαίει ακόμη!

"Μαμά, εύχομαι να σου μοιάσω. Είσαι το σπίτι μου", λέει η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου κι εμείς λέμε ό,τι και η Βασιλική Μιλλούση

Μετά, σειρά είχε η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μοιράστηκε ένα βίντεο με στιγμές δικές της και της Δανάης τις οποίες συνόδευσε με ένα πιο μαζεμένο μα το ίδιο ουσιαστικό κειμενάκι.

Δανάη μου, όσο μεγαλώνω κλείνω τον κύκλο των νέων φίλων που μπαίνουν στη ζωή μου. Όμως εσύ κατάφερες να κλέψεις την καρδιά μου γιατί είσαι μία ξελογιάστρα θύελλα που σαρώνεις τα μυαλά των ανθρώπων. Καλό και φωτεινό μου πλάσμα χαίρομαι που σε βρήκα στον δρόμο μου για να μου θυμίζεις (όταν εγώ απογοητεύομαι) ότι μπορούμε ακόμα να αλλάξουμε τον κόσμο, μπορούμε ακόμα να είμαστε ρομαντικές και αγαπησιάρες κι ας μη το βλέπουν οι άλλοι γύρω μας. Αρκεί που το βλέπουμε εμείς, μαζί! Να τα εκατοστήσεις και να μην αλλάξεις ποτέ και για κανέναν! Σ’ αγαπώ 🎂❤️

"Ουφ,δε θα σταματήσω να κλαίω ούτε αύριο! Σήμερα έλεγα στον @theocharis_ioannidis τι ψύχωση έχω πάθει μαζι σου και πως γίνεται να σ έχω αγαπήσει έτσι! Είσαι σπανια,είσαι σπουδαία,μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και σε αγαπω επειδή σε θαυμαζω για τοοοσα πολλά!! Σ αγαπω Γκούφι της καρδιάς μου! Τυχερή να υπάρχω δίπλα σου 😍", διαβάζουμε στην απάντηση της Δανάης!

Ο Γιώργος Κρικοριάν έστειλε επίσης τις ευχές του στη Δανάη Μπάρκα διαδικτυακά τρολάροντας τον εαυτό που οι "άλλοι" τον πρόλαβαν.

Μπορεί να με πρόλαβε κατά κάποιο τρόπο η @despinakampouri και ο @ariskavatzikis γιατί κοιμήθηκα πολύ νωρίς χθες το βράδυ αλλά θα στηριχτώ στην μονταζιακή μου δεινότητα!! @danai_barka χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου και να είσαι πάντα αυτό το χαμογελαστό, υπέροχο, δυναμικό, συναισθηματικό, ερωτικό, ευσυγκίνητο και δοτικό πλάσμα που σαν άσμα ταξιδεύει στις καρδιές όλων μας!!! Υγεία και πάντα επιτυχίες στην ζωή σου !!!!

"Α α α α α σαγαπω υπερταλαντουχε γύπα μου", του έγραψε με τα "δικά" τους η Δανάη και η Δέσποινα Καμπούρη εξέφρασε επίσης τον θαυμασμό της για το βιντεάκι του.

Όσο για τις τούρτες; Τρεις ήταν οι τούρτες (και όλες φανταστικές) που είχε μπροστά της στο πλατό η εορτάζουσα, χώρια πόσες ακόμη έχουν φτάσει στο σπίτι της από τα ξημερώματα. Και ακόμη η μέρα δεν είναι ούτε στη μέση! Χρόνια πολλά και από εμάς!