Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που έμεινε 10 χρόνια εκτός τηλεόρασης

18.11.2022
Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που έμεινε 10 χρόνια εκτός τηλεόρασης
«Είχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για 10 χρόνια μετά το Νησί. Δεν ήθελα.»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον λόγο που αποφάσισε να μείνει 10 χρόνια μακριά από την τηλεόραση μετά τον ρόλο του στο Νησί του Mega. O ίδιος αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» που τον έκαναν μετά από καιρό να πει το «ναι» σε τηλεοπτική πρόταση.

«Είχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για 10 χρόνια μετά το Νησί. Δεν ήθελα. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία αυτή στο "Νησί". Συνδεθήκαμε τόσο ωραία με όλους αυτούς τους ανθρώοπυς, που δουλέψαμε μαζί και το πιστέψαμε τόσο πολύ, που το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την εποχή, αλλά και για τώρα αν κάτσεις να το ξαναδείς. Δεν θέλεις μετά από κάτι τέτοιο να ρίξεις τον πήχη», είπε.

«Περίμενα, περίμενα, περίμενα και με τις "Άγριες Μέλισσες" έκανα το comeback στην τηλεόραση. Είδα ότι πήγαινε να γίνει κάτι ωραίο και είπα το "ναι"».

Όπως ανέφερε αργότερα, είχε δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, όμως δεν είχε βρεθεί κάτι για να τον ενθουσιάσει και να τον κάνει να δεχτεί.

«Μου είχαν κάνει πολλές προτάσεις και από την Κύπρο και από εδώ για να κάνω σίριαλ κι έλεγα "όχι". Διάβαζα το σενάριο κι ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε εκείνη την εποχή. Για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο το τι μου δίνεται, είτε είναι για ταινία, είτε για θέατρο, είτε για τηλεόραση», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο: