Η Heidi Klum πλησιάζει τα 50 και δεν αποκλείει να κάνει ένα πέμπτο παιδί

18.11.2022
Η Heidi Klum πλησιάζει τα 50 και δεν αποκλείει να κάνει ένα πέμπτο παιδί
Το 49χρονο supermodel παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να επεκτείνει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, κιθαρίστα των Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

«Εννοώ ότι το να το θέλεις και να είναι δυνατό είναι πάντα δύο διαφορετικά πράγματα», είπε η Κlum στη Sun για τα οικογενειακά της σχέδια πριν από τα γυρίσματα του τελικού του America's Got Talent All-Stars. «Τα 50 είναι μπροστά. Και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα όταν μεγαλώνεις. Αν θα το ήθελα όμως; Μερικές φορές σκέφτομαι πώς ναι», παραδέχτηκε.

Και ενώ η κριτής του America's Got Talent φλερτάρει με την ιδέα να αποκτήσει και άλλο παιδί, γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες. «Όταν o χρόνος περνά και μεγαλώνεις δεν είναι τόσο εύκολο όπως όταν είσαι νεότερος», πρόσθεσε.

Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi

Η Κlum έχει τέσσερα παιδιά. Έμεινε έγκυος στη μεγαλύτερη, κόρη της Leni που σήμερα είναι 18 ετών, λίγο πριν χωρίσει με τον Flavio Briatore, το 2004. Αμέσως μετά γνώρισε τον Seal, ο οποίος ήταν δίπλα στην Klum όταν γέννησε. Ένα χρόνο αργότερα, το 2005, οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τους γιους τους Henry και Johan που είναι σήμερα 16 και 14 αντίστοιχα και την Lou που είναι 13. Το ζευγάρι χώρισε το 2014.

Η Γερμανίδα supermodel μίλησε στο παρελθόν για το πώς είναι να μεγαλώνεις μια μεικτή οικογένεια λέγοντας ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά.

Δεν θα πιστεύεις ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της Heidi Klum

«Προφανώς όταν παντρεύεσαι και κάνεις παιδιά, ελπίζεις ότι αυτό θα διαρκέσει για πάντα», είπε στο TODAY. «Όταν είπα «ναι», εννοούσα ναι, για πάντα. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη και έτσι προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να κρατήσεις τα παιδιά σου όσο το δυνατόν πιο χαρούμενα και όσο πιο προσγειωμένα και αγαπημένα γίνεται».

Η Klum παντρεύτηκε τον Kaulitz το 2019, κάτι που μπορεί να μην ήταν στα αρχικά σχέδια της ζωής της, αλλά φαίνεται ικανοποιημένη εκεί που έχει φτάσει. Η Klum φαίνεται πολύ χαρούμενη στη φάση που είναι... αλλά αν η απόκτηση μωρού μετά τα 50 είναι στα σχέδια της, είναι κάτι που απομένει να δούμε να συμβαίνει.

Νικολέτα Μακρή