Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλά για τη σπείρα που τον λήστεψε: "Σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό"

17.11.2022
Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλά για τη σπείρα που τον λήστεψε: "Σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό"
Όσα είπε ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του "My Style Rocks" στο "Super Κατερίνα"

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σπείρα που τον λήστεψε και σχεδόν του πήρε όλα τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Όταν η Άννα Φόνσου έπεσε θύμα ληστείας - Tάισε τους φιλοξένησε τους ληστές στο σπίτι της

"Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημά μου και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν η κοπέλα από το φαρμακείο. Μου λέει έρχεται η αδερφή μου να πάρει το τάδε φόρεμά σου, δώσε μου τον λογαριασμό σου να σου βάλω τα 200 ευρώ και να σου στείλω την απόδειξη. Της δίνω τον λογαριασμό και κάποιους κωδικούς. Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό" αποκάλυψε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του "My Style Rocks".

Κατερίνα Καινούργιου: "Δέχομαι περίεργες απειλές για τη ζωή μου, τα έχω καταγράψει όλα"

"Τυχαία σταμάτησε όλο αυτό, ηλεκτρονικά δεν προστατεύθηκα πουθενά. Πήγε ένας κύριος που ήταν μέλος της σπείρας σε ένα υποκατάστημα στη Θήβα να ξεμπλοκάρει τους κωδικούς της κάρτας του. Έκανε σαματά και δόξα τω Θεώ η κοπέλα είδε στον λογαριασμό του το όνομά μου και όταν τον ρώτησε "τι σχέση έχετε με τον κύριο Κουδουνάρη;”, εκείνος είπε δεν τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής της τράπεζας και με ρώτησε αν έχω κάνει κάποιες μεταφορές στον τάδε κύριο και ότι μου έχουν αδειάσει τον λογαριασμό. Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από την τράπεζα, δεν ειδοποίησαν την Ασφάλεια. Η σπείρα είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη, έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ" πρόσθεσε ο ίδιος.