Ο Pierce Brosnan έγινε ξανά παππούς - Η συγκινητική ανάρτηση και οι γλυκύτατες εικόνες

18.11.2022
Ο Pierce Brosnan έγινε ξανά παππούς - Η συγκινητική ανάρτηση και οι γλυκύτατες εικόνες
Το τέταρτο εγγόνι του καλωσόρισε ο Pierce Brosnan και μοιράστηκε δυο φωτογραφίες του με μεγάλη συγκίνηση.

Πανευτυχής ο 69χρονος σταρ -που όσο μεγαλώνει τόσο πιο γοητευτικός γίνεται, να τα λέμε κι αυτά!- μοιράστηκε μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Ο μεγαλύτερος γιος του, από τον γάμο του με την Cassandra Harris, Sean και η σύζυγός του, Sanja Banic, υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι που ονόμασαν Jaxxon Elijah.

"Ο Jaxxon Elijah Brosnan γεννήθηκε στις 3:06μμ στις 11/12/22… Όλα τα καλά του κόσμου αγαπημένε μου εγγονέ, καλώς όρισες", γράφει συγκινημένος ο περήφανος παππούς συγχαίροντας ταυτόχρονα και τον γιο με τη νύφη του.

8 διάσημοι που απέκτησαν εγγόνια και έχουν γίνει αφοσιωμένοι παππούδες και γιαγιάδες

O Sean και η Sanja έχουν ακόμη την 7χρονη Marley την οποία λατρεύει ο παππούς Pierce [φωτό κάτω]

​Ο Brosnan έχει επίσης δυο μεγαλύτερα εγγόνια, την 24χρονη Isabella και τον 17χρονο Lucas, από την κόρη του Charlotte, η οποία έφυγε τραγικά από τη ζωή το 2013, από καρκίνο ωοθηκών, όπως και η μητέρα της, Cassandra.

Η Charlotte δεν ήταν βιολογική κόρη του Pierce όμως όταν εκείνος παντρεύτηκε τη μητέρα της το 1980 υιοθέτησε τόσο εκείνη όσο και τον αδελφό της, Christopher, δίνοντάς τους το επίθετό του.

Pierce Brosnan: Οι δύο θάνατοι που σημάδεψαν τη ζωή του και οι τρεις κούκλοι γιοι του [Photos]

Η Cassandra πέθανε το 1991 από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 43 ετών και το 1994 μπήκε στη ζωή του η Keely Shaye Smith με την οποία απέκτησε δύο ακόμη γιους, τον Paris και τον Dylan. Οι δυο τους παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ.

Στη φωτογραφία κάτω, ο Brosnan με τους τρεις γιους του στη φετινή γιορτή του πατέρα.