Pirelli: Bella Hadid, Emily Ratajkowski και άλλα top models ποζάρουν για το διάσημο ημερολόγιο

18.11.2022
Pirelli: Bella Hadid, Emily Ratajkowski και άλλα top models ποζάρουν για το διάσημο ημερολόγιο
Το Ημερολόγιο Pirelli 2023 είναι γεμάτο πανέμορφα μοντέλα και έχει όνομα "Love Letters to the Muse"

Το νέο, πολυσυζητημένο ημερολόγιο της Pirelli για το 2023 κυκλοφόρησε, με κορυφαία μοντέλα να ποζάρουν για αυτό, όπως οι Bella Hadid, Karlie Kloss, Ashley Graham, Emily Ratajkowski και Cara Delevingne. Το ημερολόγιοβφέρει την ονομασία «Love Letters to the Muse» και η φωτογράφος του, Emma Summertone, προσέγγισε κάθε εικόνα "ως μια μοναδική στιγμή δημιουργίας, γνωρίζοντας ότι όλες θα έπρεπε να ενωθούν".

Νέος έρωτας για τον Brad Pitt, μια καλλονή με τα μισά του χρόνια!

Το ημερολόγιο περιλαμβάνει 28 λήψεις 14 μοντέλων. Η Emily Ratajkowski απεικονίζεται ως "Η συγγραφέας", η Van Seenus ως «The Writer», η Cara Delevingne ως «The Performer» και η Ashley Graham ως «The Activist». Μετά από οκτώ χρόνια, είναι η πρώτη φορά που στο μοντέλο εμφανίζονται αποκλειστικά μοντέλα αντί ενός συνδυασμού ηθοποιών, μουσικών, αθλητών, ακτιβιστών και άλλων επαγγελματιών.

8 διάσημοι που απέκτησαν εγγόνια και έχουν γίνει αφοσιωμένοι παππούδες και γιαγιάδες

"Δεν είναι το είδος του ημερολογίου που παίρνει κάποιος για να σημειώσει την καθημερινότητά του. Αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Pirelli να τιμήσει την τέχνη. Αυτό ακριβώς είναι. Είναι πολύ διαφορετικό με βάση το ποιος βρίσκεται πίσω από το φακό. Όταν έμαθα ότι η Έμα το επιμελείται, ενθουσιάστηκα που συμμετείχα", απάντησε η Karlie Kloss στην ερώτηση αν τα ημερολόγια είναι ξεπερασμένο κόνσεπτ.