Μαύρο Ρόδο και Σασμός: Η φωτογραφία με τα δύο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που μπέρδεψε όλο τον κόσμο

06.03.2023
Μαύρο Ρόδο και Σασμός: Η φωτογραφία με τα δύο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που μπέρδεψε όλο τον κόσμο
Οι σχέσεις των πρωταγωνιστών των αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών εκτός μικρής οθόνης γίνονται ολοένα και πιο στενές!

Τι δουλειά έχουν μαζί ο Αστέρης, η Αργυρώ, ο Πέτρος και η Ελισάβετ (κατά κόσμον, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου); Η απάντηση είναι "καμιά" γιατί, πολύ απλά, η απίθανη αυτή κοινή πόζα είναι αποτέλεσμα φωτομοντάζ.

Στην αρχική φωτογραφία είδαμε τη Χριστίνα και τον Μιχαήλ να ποζάρουν παιχνιδιάρικα σε μια πόζα που μοιράστηκε η σύντροφος εκείνου και συμπρωταγωνίστρια εκείνης στον Σασμό, Σάντυ Χατζηιωάννου, εικόνα που μοιράστηκε με τη σειρά του και ο ίδιος ο Ταμπακάκης.

1_8.jpg

Αυτη΄ τη λήψη, λοιπόν, πήραν χρήστες του Twitter και την "περιποιήθηκαν" πραγματικά αριστοτεχνικά ώστε πλάι στο χαρούμενο ντουέτο να δου΄με και τους συντρόφους τους, τους τηλεοπτικούς, έστω! Το αποτέλεσμα είναι τόσο αληθοφανές που οι φανς, μπερδεύτηκαν μεν, ενθουσιάστηκαν δε

{https://twitter.com/kas_zax/status/1632439172605648904/}

H Σάντυ με τη Χριστίνα, όπως και με την Ευγενία Σαμαρά, τη Στέλλα του Σασμού, δηλαδή, είναι πολύ φίλες και το ίδιο και οι σύντροφοί τους πια, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Θανάσης Τότσικας και Γιάννης Ποιμενίδης αντίστοιχα.

{https://www.instagram.com/p/ComviImo0rd/}

{https://www.instagram.com/p/Cey2YpDtJQo/}

Οι έξι τους και η υπόλοιπη, ευρύτερη παρέα, όπου έχουμε δει και την Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, μεταξύ άλλων, κάνουν συχνά εκδρομές, πάρτι και μαζώξεις ενώ μοιράζονται δημόσια τις όμορφες στιγμές τους.

Ρούλα Ρέβη: Η απίθανη παρέα που γιόρτασε τα Χριστούγεννα -και τρεις ιδιαίτερες γιορτές- στο σπίτι της

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η συγκεκριμένη με τον Θανάση Τότσικα να μην έχει φανεί κάπου στο προσκήνιο. Τα δυο ζευγάρια, προφανώς ταξίδεψαν κάπου, μαζί, για το Σαββατοκύριακο και το photoshop έκανε το "θαύμα" του!

Ως προς τις εξελίξεις που αφορούν τα αγαπημένα ζευγάρια του Σασμού και του Μαύρου Ρόδου, σήμερα θα ακούσουμε τον Αστέρη να λέει στην Αργυρώ ότι θέλει να ζήσουν μαζί "κανονικά, φανερά" ενώ ο Πέτρος και η Ελισάβετ μετρούν τις ώρες μέχρι να ξαναβρεθούν καθώς εκείνη επέστρεψε στη Γερακιανή αποδεχόμενη πρόσκληση της Κασσιανής για να παραβρεθεί στην τελετή ενθρόνισής της.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο αδελφός της ήταν να ταξιδέψει με το μοιραίο τρένο - "Δεν νιώθω τυχερός", λέει

Ιδού και τα trailers για μια ακόμη γεύση.

{https://www.youtube.com/watch?v=QbJKFVB7DHM}

{https://www.youtube.com/watch?v=03FtiefB8uY}