Survivor All Star: Η Βρισηίδα ξεσπά μετά την αποχώρηση του Στάθη - "Έχω σχεδόν σταματήσει να το βλέπω"

06.03.2023
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας στο περσινό Survivor όπου γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας στο περσινό Survivor όπου γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι
Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star άναψε φωτιές τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στην Ελλάδα.

Το θερμόμετρο ανε΄βηκε επικίνδυνα στις καλύβες των Διάσημων και των Μαχητών τις τελευταίες μέρες και η "βόμβα" έσκασε με τον Στάθη Σχίζα να ανακοινώνει χθες την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι προσπάθειες των συμπαικτών του αλλά και των αντιπάλων του να τον μεταπείσουν έπεσαν στο κενό ενώ στο Twitter τα σενάρια σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε η Ελευθερία Ελευθερίου στις εξελίξεις διαδέχονται το ένα το άλλο.

Survivor All Star: Αποχώρηση βόμβα από Στάθη Σχίζα - Οι αντιφατικές αντιδράσεις στο Twitter και η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Και ενώ ο επιχειρηματίας που έχει ήδη κερδίσει ένα Survivor αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες έχουμε και αντιδράσεις από πρώην συμπαίκτες, όπως για παράδειγμα η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία παρότι ξεκίνησε για τον Άγιο Δομίνικο σε αυτή την All Star εκδοχή του και μάλιστα μαζί με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, δεν άντεξε στην πίεση και αποχώρησε -οικειοθελώς- νωρίς.

«Επειδή παίρνω αρκετά μηνύματα για τον Στάθη και τη στάση της Ελευθερίας θα τοποθετηθώ με απλά λόγια, χωρίς να πω ονόματα», ξεκινά τη μακροσκελή τοποθέτησή της η Βρισηίδα «Διότι μετά θα με λιθοβολείτε επειδή είπα την αλήθεια και σας πονάει», όπως εξήγησε.

«Η Ελευθερία ξεκάθαρα δε σκέφτηκε τίποτα μόνη της» συνέχισε η κοπέλα εξηγώντας ότι «Επειδή τα ξαναβρήκε με τον Μάριο (φιλικά) και μπήκε στην κλίκα της συμφοράς που κρύβεται πίσω από την “αγωνιστικότητά” τους. (το ότι είσαι καλός αγωνιστικά δε σημαίνει ότι δεν κάνεις στρατηγική και δεν παίζεις με ανθρώπους πίσω από τις κάμερες) τους θεωρώ χειρότερους από τον άνθρωπο που τα λέει ΜΠΡΟΣΤΑ στα μούτρα τους στο συμβούλιο και τον άνθρωπο που θα πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ έχω στρατηγική».

Η Βρισηίδα θεωρεί ότι η έκρηξη της Ελευθερίας και αυτά που λέει είναι επειδή της τα είπαν να τα πει κάποια άτομα που θέλανε να σπάσουν την παρέα Μπάρτζη, Σπύρου, Στάθη. «Αυτά τα άτομα λοιπόν δεν ψηφίσανε χθες την Ελευθερία. Επειδή αν το μάθαινε μετά η Ελευθερία θα πήγαινε εναντίον τους και θα έλεγε καλά μου λέτε αυτό, αυτό και αυτό, με βγάζετε μπροστά και μετά με ψηφίζετε;»

«Το παιχνίδι έχω σχεδόν σταματήσει να το βλέπω, γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους που μπρος στις κάμερες είναι άλλοι, ενώ πίσω άλλοι, ή στα ριάλιτι μεταξύ τους λένε άλλα και βάζουν λόγια και γλείφουν κάποια άτομα και μέσα στο συμβούλιο κάνουν την κότα και δυστυχώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν πουλέν» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου και, σίγουρα, είναι πολλοί που ταυτίζονται με την άποψή της.

vr1.jpg

Με ένα άλλο story η Βρισηίδα εξέφρασε την πεποίθησή της πως η σχέση του αγαπημένου της, Σπύρου Μαρτίκα με τον Στάθη Σχίζα δεν θα διαταραχθεί ό,τι κι αν γίνει.

vr2.jpg

Ιδού και μια γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό (6/3/2023) επεισόδιο

{https://www.youtube.com/watch?v=OMeopc9ZX4M&t=3s}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2023 - 14:20