Στάθης Σχίζας: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση, η ενόχληση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και οι φήμες για επιστροφή

06.03.2023
Στάθης Σχίζας: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση, η ενόχληση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και οι φήμες για επιστροφή
Η είδηση για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star είναι ακόμη νωπή και όλοι περιμένουν τη νεότερη τοποθέτησή του.

Σαν βόμβα έπεσε η ανακοίνωση του Στάθη Σχίζα στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Ο επιχειρηματίας που είχε κερδίσει τον μεγάλο τίτλο πέρσι έχοντας ως φιναλίστ τον Άρη Σοϊλέδη δήλωσε πως πρόκειται για μια απόφαση που έχει πάρει ύστερα από πολλή και σοβαρή σκέψη και είναι μη αναστρέψιμη, σοκάροντας όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων που όσο κι αν προσπάθησαν, όντως, δεν τον έκαναν να αλλάξει γνώμη.

{https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/657417942770012}

Όλα ξεκίνησαν με την είσοδο στο παιχνίδι της Ελευθερίας Ελευθερίου η οποία, όπως φάνηκε, του είχε μεταφέρει νέα από τον "έξω κόσμο" και συγκεκριμένα από τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Σύμφωνα με τα όσα του είχε πει τότε η Ελευθερίου, η Αλεξάνδρα είχε στείλει μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και περηφάνειας στον άνθρωπό της, πράγματα, όμως, που λίγες μέρες μετά και αφού είχε ξεκινήσει μια επίθεση προς το δικό της πρόσωπο εξαιτίας της σχέση της (φιλικής ή μή, εκείνη ξέρει) με τον Μάριο Πρίαμο, πήρε πίσω!

Η Ελευθερία, λοιπόν, όχι μόνο πήρε πίσω αυτά που είχε πει στον Στάθη αλλά φαίνεται ότι άφησε και υπονοούμενα σχετικά με το πόσο η Παναγιώταρου τον περιμένει έξω! Κουβέντες περίπου σαν "την είδα αλλά μου έκανε εντύπωση πως ούτε καν ανέφερε το όνομά σου" τη στιγμή που ήξερε ότι εκείνη θα τον έβλεπε πολύ σύντομα έφεραν τον Στάθη στα όριά του και αποφάσισε να φύγει μια ώρα αρχύτερα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη που έχει προσωπική σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και της έχει μιλήσει πολύ γι' αυτό, μετέφερε την έντονη ενόχλησή της στο Πρωινό, σήμερα. "Νιώθει πολύ προδομένη", είπε ο δημοσιογράφος, εξηγώντας πως εκείνη δεν θα ήθελε να μιλήσει δημόσια γι' αυτό πριν συναντήσει τον άνθρωπό της και μιλήσουν μεταξύ τους. Ιδού και το απόσπασμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=5o57bvvxZMY}

Τα πρώτα λόγια του Στάθη On Camera μετά την αποχώρησή του αναμένονται, λογικά αύριο (ή μεθαύριο) στο Πρωινό, όπως συνηθίζεται με όσους φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ οι φήμες που θέλουν την αποχώρηση να ανατρέπεται πολύ σύντομα αναμένονται να επιβεβαιωθούν ή μη πολύ σύντομα. Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον Στάθη να έχει ηρεμήσει, να το έχει ξανασκεφτεί και να εντάσεται εκ νέου στην Κόκκινη (ή μήπως στην Μπλε;) ομάδα, πολύ σύντομα. Θα δούμε!

Προς το παρόν, πάντως, ιδού μια γεύση από το σημερινό (6/3/2023) επεισόδιο

{https://www.youtube.com/watch?v=OMeopc9ZX4M&t=1s}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2023 - 16:53