Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο έχει δύο επίθετα και μια ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία

12.01.2022
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο έχει δύο επίθετα και μια ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία
Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show ήταν η δημοφιλής πρωταγωνίστρια και αποκάλυψε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά μυστικά, αν και για τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα ήταν ιδιαίτερα φειδωλή.

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίσαμε ευρέως τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για μια πολύ ξεχωριστή παρουσία στον χώρο της υποκριτικής. Οι ερμηνείες της στις σειράς "Σιωπηλός Δρόμος" του Mega πέρσι και "Σασμός" στον Alpha φέτος, ακολούθησαν ως η απόλυτη επιβεβαίωση της αρχικής αίσθησης, ενώ η συμμετοχή της στη συγκλονιστική μίνι ταινία για την κακοποίηση των γυναικών με τίτλο "Μη με αφήσεις ποτέ" συζητιέται ακόμη με πάθος.

Χθες το βράδυ (11/1/2022) η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Τα δύο επίθετα

Μεταξύ των όσων είπε, ξεχωρίσαμε το κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκε στα επίθετά της τα οποία θέλει να ακούγονται πάντα αμφότερα. Το "Χειλά" είναι του πατέρα του και το "Φαμέλη" της μητέρα της το οποίο πρόσθεσε στο όνομά της όταν την έχασε και για συναισθηματικούς λόγους το χρησιμοποιεί από τότε, πάντα.

Η ηθοποιός έχασε τη μητέρα της από κακρίνο όταν εκείνη ήταν 16 ετών και δεν έχει κρύψει πόσο της στοίχησε αυτή η απώλεια, ενώ επανειλημμένα έχει υπογραμμίσει τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα της στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της.

Η ταινία για τις γυναικοκτονίες

Η συζήτηση έφτασε και στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Μη με αφήσεις ποτέ" και η Χριστίνα αποκάλυψε ότι όταν οι συντελεστές είδαν την ταινία δεν έπαθαν σοκ. "Το βιώσαμε πάρα πολύ έντονα στα γυρίσματα και το σοκ το πάθαμε εκεί. Ο Έκτορας κάθε φορά ύστερα από κάθε σκηνή βίαιη και ακραία με έπαιρνε αγκαλιά ο γλυκός μου", αποκάλυψε η ηθοποιός τονίζοντας ότι "είμαστε ακόμη στην αρχή στον τομέα αυτό, όμως ευτυχώς η αρχή έγινε".

«Μη με αφήσεις ποτέ»: Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη
για το συγκλονιστικό βίντεο για την κακοποίηση γυναικών

Η αμηχανία για τη σχέση της

Η σχέση της με τον Θανάση Τότσικα είναι γνωστή, όμως φάνηκε ότι χθες η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν ήθελε καθόλου να μιλήσει γι' αυτή. Τα αμήχανα χαμόγελα που μοιράστηκε με τον παρουσιαστή δεν έκρυψαν ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

«Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει», είπε χαρακτηριστικά ο Αρναούτογλου και εκείνη απάντησε με δυσκολία: «Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες».

Οι Μέλισσες και ο Σασμός

Η συζήτηση, βέβαια έφτασε και στις δυο τηλεοπτικές σειρές στις οποίες ξεχώρισε με τον ρόλο της (ενώ η ίδια τόνισε και την παρουσία της στον Σιωπηλό Δρόμο του Mega και τη Ζωή εν Τάφω στην ΕΡΤ νωρίτερα.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εξήγησε ότι στις Μέλισσες έφυγε γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας έκλεισε τον κύκλο της και έπρεπε να φύγει ενώ αποκάλυψε ότι από τη σειρά της λείπουν πολύ οι άνθρωποι, παρόλο που τους φίλους της (και από τη σειρά αυτή) τους βλέπει συχνά.

Όσο για τον Σασμό; Η ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη και μιλά με ιδιαίτερο πάθος για την Κρήτη, τους Κρητικούς και τα όσα θα δούμε στη συνέχεια στη σειρά. Θα δούμε πολλές απίθανες καταστάσεις μεταξύ των ηρώων της που δεν θα περιμένουμε, είπε χαρακτηριστικά.