Kate Hudson: Γιορτάζει τα 18α γενέθλια του γιου της Ryder με ένα συγκινητικό βίντεο από στιγμές της ζωής του

13.01.2022
Kate Hudson: Γιορτάζει τα 18α γενέθλια του γιου της Ryder με ένα συγκινητικό βίντεο από στιγμές της ζωής του
Ο χρόνος τρέχει σαν νεράκι. Η Kate Hudson είναι πλέον η περήφανη μαμά ενός ενήλικου γιου. Το μεγαλύτερο παιδί της, ο Ryder Robinson, από τον πρώτο της γάμο με τον Chris Robinson, έκλεισε τα 18 του χρόνια και για να γιορτάσει η ηθοποιός τα γενέθλια του, ανέβασε στο instagram ένα συγκινητικό βίντεο με πολλές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη ζωή του.

Το βίντεο ξεκινά με πολύ γλυκό τρόπο με μια φωτογραφία δική της με τον Chris Robinson από μια επίσημη εκδήλωση όπου φαίνεται πεντακάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της, κι ενώ παίζει στο βάθος το τραγούδι των Dire Straits, «Walk of Life». Το κλιπ μεταφέρει τους φαν της από τη βρεφική ηλικία του Ryder στα τελευταία χρόνια της εφηβείας του μαζί με τη μαμά του και τα μικρότερα αδέρφια του, τον 10χρονο Bingham και την τρίχρονη Rani. Επίσης, υπάρχει ενδιάμεσα μια εμφάνιση από τη γιαγιά Goldie Hawn και τον παππού Kurt Russell. Και υπάρχει ακόμη μία φωτογραφία του Ryder που φοράει ένα πολύχρωμο φούτερ με τη στάμπα NYU. (Μήπως θα πάει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης τον επόμενο χρόνο;)

Αλλά είναι επίσης συγκινητικά τα λόγια της μαμάς που γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της. «Και τότε έγινε 18», έγραψε η Hudson. «Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη και ενθουσιασμό για το μέλλον σου. Ryder είσαι απίστευτος, μοναδικός, ξεκαρδιστικός, τρυφερός άνθρωπος, σε αγαπώ άπειρα. Χρόνια πολλά @mr.ryderrobinson Υ.Γ. Τώρα η ζωή σου είναι δική σου ευθύνη και όχι δική μου! Καλή επιτυχία γιε μου!». Παρόλο που αστειεύεται για το ότι θα είναι μόνος του, μπορείς να νιώσεις την αίσθηση υπερηφάνειας που έχει για τον γιο της, για τον οποίο ήδη πιστεύει ότι θα «ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειας» και θα γίνει ηθοποιός.