Britney Spears: Έχει να δει περισσότερο από έναν χρόνο τους γιους της οι οποίοι δεν απαντούν καν στα μηνύματά της

Britney Spears: Έχει να δει περισσότερο από έναν χρόνο τους γιους της οι οποίοι δεν απαντούν καν στα μηνύματά της
Δεν υπάρχει κάτι πιο άσχημο για μια μητέρα από το να μην μπορεί να δει τα παιδιά της. Αυτό ισχύει ακόμα και για πολύ δύσκολες περιπτώσεις, όπως αυτή της Britney Spears, η οποία δεν έχει δει τους έφηβους γιους της εδώ και πολύ περισσότερο από ένα χρόνο, μετά τη δημόσια διαμάχη τους για τη συμπεριφορά της στα social media.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2022, οι εντάσεις έγιναν τόσο άσχημες που τα αγόρια δεν απαντούσαν καν στα μηνύματά της. Και ήταν έξαλλη», ισχυρίστηκε η παραγωγός του TMZ Katie Hayes στο ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom».

Μια πηγή επιβεβαίωσε ότι η τελευταία φορά που η τραγουδίστρια είδε τους γιους της, τον 17χρονο Sean Preston και τον 16χρονο Jayden, ήταν στις «αρχές του 2022» - πριν από το γάμο της με τον Sam Asghari.

Η σχέση της Spears με τους γιους της ήταν άσχημη για ένα διάστημα προτού τελικά φτάσει στα άκρα τον Αύγουστο του 2022, όταν ο Jayden επέκρινε δημόσια την συμπεριφορά της ως μητέρα.

«Νομίζω ότι η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει προσοχή και να μας δείξει αμοιβαία αγάπη. Δεν νομίζω ότι έδειξε αρκετή στον Preston και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό», είπε τότε ο Jayden στην Daily Mail.

Αμέσως μετά, η Spears είπε ότι λυπήθηκε όταν άκουσε τον τρόπο που ο Jayden μίλησε για εκείνη στον Τύπο.

«Με λυπεί βαθιά που γνωρίζω την κατακραυγή του Jayden που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα... και ίσως μια μέρα μπορέσουμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσουμε γι' αυτό ανοιχτά!» έγραψε η Spears σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram τον Σεπτέμβριο του 2022.

H τάση της Spears να επιδεικνύει το γυμνό της σώμα στο διαδίκτυο δεν βοήθησε τα πράγματα, σύμφωνα με τον πατέρα των αγοριών, Kevin Federline.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω και τους λεω: “Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί”. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι», είπε στη Daily Mail. «Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι έφηβος και να πρέπει να πας στο γυμνάσιο» ανέφερε σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες της μητέρας των παιδιών του.

{https://www.instagram.com/p/CsVG4n5sV2e/}

Όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε πολλά μηνύματα στα social media που στόχευαν τους γιους της, ο Federline - ο οποίος φέρεται να λαμβάνει 20.000 δολάρια το μήνα για διατροφή από την πρώην του - δημοσίευσε βίντεο με την Spears να φωνάζει στους γιους της, τα οποία τραβήχτηκαν εν αγνοία της.

«Το έκανε αυτό. Υποψιάζομαι ότι θα ήθελε να μην το είχε κάνει», προσπάθησε να τον δικαιολογήσει ο δικηγόρος του, Mark Vincent Kaplan, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε τη Δευτέρα.

Ωστόσο, τώρα που έχει περάσει ο καιρός, η οικογένεια που είναι σε διάσταση μπορεί να είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τις δραματικές στιγμές.

«Πρόσφατα, υπήρξαν περιστασιακά μηνύματα μεταξύ της Britney και των παιδιών της, οπότε ίσως ο πάγος να έσπασε λίγο», ισχυρίστηκε ο Charles Latibeaudiere του TMZ.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και ο Kaplan πιστεύει ότι υπάρχει ελπίδα για την οικογένεια, η οποία εξακολουθεί να έχει πολλή «αγάπη» μεταξύ της.

Η Britney Spears λέει ότι είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» και δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά ζωντανές εμφανίσεις

«Αγαπούν τη μητέρα τους και ελπίζουν ότι η σχέση θα βελτιωθεί στο μέλλον, ώστε όλοι να είναι άνετα, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να υπάρχει μια δυναμική», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.05.2023 - 08:53