Η Britney Spears λέει ότι είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» και δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά ζωντανές εμφανίσεις

12.09.2022
Η Britney Spears λέει ότι είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» και δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά ζωντανές εμφανίσεις
Η τελευταία φορά που η Spears εμφανίστηκε ζωντανά ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2017 στο Λας Βέγκας

Η Britney Spears έγραψε ότι είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» μετά από 13 χρόνια κηδεμονίας και πιθανότατα δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά ζωντανές εμφανίσεις. Σε μια πλέον κατεβασμένη ανάρτηση στο Instagram, η Spears μοιράστηκε ένα μακροσκελές μήνυμα που αντανακλούσε τη δουλειά που απαιτείται για να κάνει τα προηγούμενα σόου της, καθώς και τη διαδικασία προετοιμασίας των ζωντανών εμφανίσεών της.

Η Britney Spears κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της για την κηδεμονία της - Η μητέρα της απαντά για πρώτη φορά

Ξεκινώντας το μήνυμά της, είπε ότι εκείνη την εποχή δεν είχε κανένα δημιουργικό έλεγχο στη μουσική της, και ότι το μόνο οπτικό που της άρεσε ήταν αυτό για το single της, "Work B****". Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις δυσάρεστες εμπειρίες που είχε δουλεύοντας με φωτογράφους. «Οι πιο προσβλητικές ΔΗΘΕΝ επαγγελματικές φωτογραφίες σε κάθε περιοδεία. Εννοώ ότι θα μπορούσαν τουλάχιστον να μου είχαν κάνει ρετούς…διήμερα γυρίσματα για το νέο σόου στο Βέγκας κυριολεκτικά το χειρότερο… και εγώ ενθουσιάστηκα για τις φωτογραφίες για πέντε μήνες στην περιοδεία… δεν μου έδειξαν ποτέ καμία», έγραψε η Spears. «Προτιμώ να φωτογραφίζω τον εαυτό μου σε στούντιο παρά να δουλεύω με τους πιο προσβλητικούς ανθρώπους στη ζωή μου».

Britney Spears: Ο γιος της λέει ότι έχασε τον γάμο της επειδή άλλα μέλη της οικογένειας δεν ήταν προσκεκλημένα

Η 40χρονη τραγουδίστρια συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι θα αισθανόταν άβολα να εμφανιστεί με αρκετούς χορευτές στην ομάδα της. «Είμαι αρκετά τραυματισμένη για μια ζωή και ναι, είμαι τσαντισμένη και όχι, πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξω μόνο και μόνο επειδή είμαι πεισματάρα και θα πω την άποψή μου». Η τελευταία φορά που η Spears εμφανίστηκε ζωντανά ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2017 στο Λας Βέγκας.