Shakira: Τραγουδά μαζί με τα αγόρια της στο συγκινητικό βίντεο του «Acróstico»

Shakira: Τραγουδά μαζί με τα αγόρια της στο συγκινητικό βίντεο του «Acróstico»
Η Shakira κυκλοφόρησε ένα καινούργιο βίντεο για τη νέα της μπαλάντα «Acróstico» αλλά η πρωταγωνίστρια δεν είναι η ίδια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τραγούδι την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας και όπως σωστά κατάλαβες, πρωταγωνιστές είναι τα δύο παιδιά της.

Το «Acróstico» αποτελεί μια συναισθηματική ανοιχτή επιστολή στα παιδιά της Μilan και Sasha, που εμφανίζονται στο βίντεο. Η Shakira κάθεται πίσω από ένα πιάνο στο μεγαλύτερο μέρος του βίντεο, ενώ διαφορετικές σκηνές εναλάσσονται μέσα στο σπίτι τους: Legos και άλλα παιχνίδια που είναι διασκορπισμένα σε ένα playroom. Πάπιες από καουτσούκ σε μια μπανιέρα. Οικογενειακές φωτογραφίες σε ράφια. Σύντομα βλέπουμε τον Milan και τον Sasha να παίζουν πιάνο με τη μαμά τους και να τραγουδούν μαζί της.

{https://www.youtube.com/watch?v=PWmJhh_qTSY}

Shakira: Τραγουδά πως "μπορεί να σκοτώσει τον πρώην της" και σφουγγαρίζει το πάτωμα (βίντεο)

«Φέτος, ο Milan έχει γράψει τραγούδια που με έκαναν να βουρκώσω από συγκίνηση και ο Sasha έχει αφιερώσει ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του», γράφει η Shakira στο Instagram ενώ μοιράζεται ένα κλιπ του βίντεο. «Και οι δύο έχουν περάσει χρόνο μαζί μου στο στούντιο και όταν άκουσαν αυτό το τραγούδι, ζήτησαν να συμμετάσχουν. Το έχουν αισθανθεί και το έχουν ερμηνεύσει με τον δικό τους τρόπο και για τον εαυτό τους, με το ίδιο πάθος και συγκίνηση ενός ατόμου που έχει μέσα του τη μουσική».

{https://www.instagram.com/p/CsRSL5uNQmf/}

Στο κομμάτι, τραγουδά για το πώς τα παιδιά της είναι η μεγαλύτερη χαρά της και το πώς θα είναι πάντα εκεί γι αυτά.

Το «Acróstico» προέρχεται από το επιτυχημένο «BZRP Music Sessions Vol. 53», το οποίο αποτέλεσε μια άγρια απόρριψη προς τον πρώην σύζυγο της, Gerard Piqué, αλλά και μια μαζική παγκόσμια επιτυχία που έσπασε το ρεκόρ για το latin κομμάτι που έφτασε πιο γρήγορα τα 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Shakira αποδέχτηκε τον τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς, στα πρώτα Latin Women Billboard που πραγματοποιήθηκαν στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.05.2023 - 08:47