Shakira: Τραγουδά πως "μπορεί να σκοτώσει τον πρώην της" και σφουγγαρίζει το πάτωμα (βίντεο)

15.02.2023
Shakira: Τραγουδά πως "μπορεί να σκοτώσει τον πρώην της" και σφουγγαρίζει το πάτωμα (βίντεο)
Η τραγουδίστρια φαίνεται πως έκανε ακόμη μια αιχμηρή αναφορά στον πρώην της, Gerard Pique, με ένα βίντεο στο TikTok

Μπορεί η Shakira και ο Gerard Piqué να χώρισαν τον περασμένο Ιούνιο, αλλά από τότε, η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν έχει σταματήσει να αναφέρεται στον πρώην της. Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε ΄ένα τραγου΄δι με στίχους όπως «Με άφησες γειτόνισσα στην πεθερά, με τον Τύπο στην πόρτα και το χρέος στο Δημόσιο» και «αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» και «ένα Rolex με ένα Casio».

Shakira: Δες το viral βίντεο που δείχνει τη μητέρα του Piqué να την πιάνει από το πρόσωπο για να σταματήσει να μιλάει

Τώρα, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Shakira δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο, που φαίνεται να απευθύνεται για ακόμη μια φορά στον ίδιο. Στο βίντεο, η τραγουδίστρια φαίνεται να σφουγγαρίζει το πάτωμα της κουζίνας της και να τραγουδά το τραγούδι Kill Bill της SZA, όπου λέει: "I might I kill ex my ex, not the best idea, his new girlfriend's next, How'd I get here?" (Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου, δεν είναι η καλύτερη ιδέα, η νέα του κοπέλα θα είναι η επόμενη, πώς έφτασα εδώ;).

{https://www.instagram.com/p/CopmcXXjaGf/}

Ο Gerard Pique απαντά στο "ξεκατίνιασμα" της Shakira με την πρώτη επίσημη πόζα με τη νέα του σύντροφο

Ως αποτέλεσμα, τα σχόλια που έγιναν από διάφορους χρήστες ήταν αμέτρητα. «Ωχ, Shakira, όλοι περνάμε δύσκολα μετά από έναν χωρισμό», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος είπε: «Θα περάσει κι αυτό». Άλλοι, ωστόσο, επικεντρώθηκαν περισσότερο στις δεξιότητες σφουγγαρίσματος της Shakira - ή μάλλον, στην έλλειψή τους. «Κανείς δεν πρόκειται να αναφέρει το γεγονός ότι σφουγγαρίζει ένα χαλί;» ρώτησε ένας ακόλουθος.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2023 - 19:00