Shakira: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να μεγαλώσω τους γιους μου με τον πατέρα τους. Ξέρω ότι δεν θα το έχω τώρα»

Shakira: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να μεγαλώσω τους γιους μου με τον πατέρα τους. Ξέρω ότι δεν θα το έχω τώρα»
Mετά το πολυσυζητημένο και επεισοδιακό διαζύγιο της με τον Gerard Piqué η Shakira έχει περάσει σε μια νέα φάση της ζωής της. Μάλιστα σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Billboard, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια, μοιράστηκε με ειλικρίνεια τις σκέψεις της για το σήμερα και το αύριο μαζί με τα παιδιά της.

Το μότο ζωής της Shakira φαίνεται να είναι «Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα». Αυτό συνοψίζει την ανθεκτικότητά της και την ικανότητά της να μετατρέπει τις προσωπικές της προκλήσεις σε κορυφαία μουσική, όπως για παράδειγμα ο πρόσφατος χωρισμός της από τον ποδοσφαιριστή Gerard Piqué.

{https://www.instagram.com/p/CvLVcUvvM6c/?img_index=1}

Ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Η τελευταία της κυκλοφορία, El Jefe, είναι μια ακόμη απόδειξη της επιτυχίας της. Παρά τον πόνο που προέρχεται από τον χωρισμό της, η Shakira δεν το βάζει κάτω και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη δημιουργική άνθηση.

Στη συνέντευξή της, η Shakira εξέφρασε το όνειρό που είχε παλαιότερα να μεγαλώσει τα παιδιά της σε μια αγαπημένη οικογένεια. Ωστόσο, τώρα συνειδητοποιεί ότι αυτό το όνειρο μπορεί να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα. «Το μεγαλύτερο όνειρό μου, περισσότερο από τη συλλογή πλατινένιων άλμπουμ και Grammy, ήταν να μεγαλώσω τους γιους μου με τον πατέρα τους. Ξεπερνας τα εμπόδια και γερνάς μαζί. Ξέρω ότι δεν θα το έχω τώρα», λέει.

{https://www.instagram.com/p/CmmhETBua8c/?hl=en}

Η οικογένεια είχε πάντα το προβάδισμα στη ζωή της, με αποτέλεσμα να σταματήσει την καριέρα της για αρκετά χρόνια.

Τα χρόνια της στη Βαρκελώνη ήταν δύσκολα, ειδικά για τα παιδιά της Milan και Sasha, που πάλευαν με το βάρος του να είναι «παιδιά επωνύμων». Έτσι, αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή για την ευημερία της οικογένειάς της και βρήκε τη γαλήνη, τη σταθερότητα και την ευτυχία που αναζητούσε, πηγαίνοντας στο Μαϊάμι. Η μεταμόρφωσή της αυτούς τους μήνες είναι αδιαμφισβήτητη.

Shakira: Τραγουδά μαζί με τα αγόρια της στο συγκινητικό βίντεο του «Acróstico»

Η Shakira βιώνει πλέον μια αναγέννηση σε όλες τις πτυχές της ζωής της. Εκπέμπει ευτυχία και θετικότητα, έχοντας περάσει στάδια άρνησης, θυμού, πόνου και απογοήτευσης μετά τη διάλυση του γάμου της. Αν και τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει πλήρως αυτόν τον πόνο, τα παιδιά της χρησιμεύουν ως το μεγαλύτερο κίνητρό της για να προχωρήσει.

{https://www.instagram.com/p/CTHvBeOMbyx/?hl=en}

Στην καθημερινή της ζωή στο Μαϊάμι, η Shakira απολαμβάνει να είναι παρούσα μητέρα. Της αρέσει να μαγειρεύει φαγητό στα παιδιά της, να παρακολουθεί εξωσχολικές δραστηριότητες και να τα βάζει στο κρεβάτι. Ωστόσο, αναγνωρίζει επίσης την ανάγκη να ισορροπήσει τη μητρότητα με την καριέρα της, κάτι το οποίο μπορεί να είναι πρόκληση ως ανύπαντρη μητέρα και σταρ της ποπ. Η αλήθεια είναι ότι σταδιακά βρίσκει τον ρυθμό της και σχεδιάζει να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία, σίγουρη ότι θα είναι η περιοδεία της ζωής της.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2023 - 10:32