Ανδρέας Γεωργίου: Το συγκινητικό σχόλιο για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

26.09.2023
Ανδρέας Γεωργίου: Το συγκινητικό σχόλιο για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου
Οι δύο άντρες συνεργάζονται στη Γη της Ελιάς.

Πρόσωπο των ημερών ο Γιώργος Αγγελόπουλος για δύο πολύ διαφορετικούς λόγους. Την Κυριακή ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του, Δήμητρας Βαμβακούση και τη Δευτέρα αποχαιρέτησε (για πάντα) την αγαπημε΄νη του μητε΄ρα.

Η κυρία Ράνια (Ουρανία) έδεινε εδώ και καιρό τη δική της μάχη και είναι σα να περίμενε να ολοκληρωθούν οι χαρές του γιου της για να «φύγει» πια, και να ξεκουραστεί.

Για την απουσία της μίλησε και ο ίδιος ο Ντάνος στη δεξίωση του γάμου του χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Την επόμενη μέρα ενημέρωσε ο ίδιος για την απώλειά του και όλος ο κόσμος έσπευσε να τον συλλυπηθεί με όποιον τρόπο μπορούσε.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν από αυτούς που αφιέρωσαν ένα story για τον Ντάνο, τον οποίο ενέταξε πέρσι στο καστ της Γης της Ελιάς που μόλις ξεκίνησε το τρίτο της ταξίδι στην ελληνική τηλεόραση.

«Πρόλαβε Γιώργο μου. Και ήσουν και δίπλα της όπως έπρεπε, μπράβο σου! Καλό της ταξίδι», γράφει στη λεζάντα της ιστορίας που μοιράστηκε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες της σειράς του Mega γνώριζαν τις δύσκολες ώρες που περνούσε τελευταία ο Γιώργος Αγγελόπουλος και προσπαθούσαν να του σταθούν όπως μπορούσαν.

1_62.png

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2023 - 18:27