Bruce Willis: Η σύζυγος του Emma δίνει ένα update για την κατάσταση της υγείας του - Η πραγματικότητα σοκάρει

Bruce Willis: Η σύζυγος του Emma δίνει ένα update για την κατάσταση της υγείας του - Η πραγματικότητα σοκάρει
Πριν από έξι μήνες ο δημοφιλής ηθοποιός Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια είδηση που προκάλεσε ανησυχία στους χιλιάδες fans του σε όλο τον κόσμο.

Ευτυχώς σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια, ο Willis έχει στο πλευρό του την οικογένειά του και πρόσφατα η σύζυγός του, Emma Heming Willis, έδωσε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη για την υγεία του ηθοποιού. Η ίδια παραδέχτηκε πως είναι «δύσκολο να γνωρίζω» αν ο Bruce γνωρίζει ή όχι για την ασθένειά του.

Πέρυσι, η οικογένεια του 68χρονου σταρ αποκάλυψε ότι θα «απομακρυνόταν» από την υποκριτική αφού είχε διαγνωστεί με αφασία. Τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσαν ότι η κατάστασή του είχε εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή Today του NBC, τη Δευτέρα, η 47χρονη Emma Heming Willis, μίλησε για το πώς η διάγνωση του Willis επηρέασε την οικογένεια.

«Αυτό που μαθαίνω είναι ότι η άνοια είναι δύσκολη. Είναι δύσκολο για το άτομο που έχει διαγνωστεί με αυτή την ασθένεια. Είναι επίσης δύσκολο για την οικογένεια. Και αυτό δεν είναι διαφορετικό ούτε για τον Bruce ούτε για εμένα ούτε για τα κορίτσια μας», είπε. «Και όταν λένε ότι αυτή είναι μια οικογενειακή ασθένεια, είναι πραγματικά».

Η Emma και ο Willis, που παντρεύτηκαν το 2009, έχουν δύο μικρές κόρες, την εντεκάχρονη Mabel Ray και την εννιάχρονη Evelyn Penn.

{https://www.instagram.com/p/CfAVrWMpXkE/}

Όταν η συμπαρουσιάστρια Hoda Kotb ρώτησε την Emma εάν ο Willis γνωρίζει την κατάστασή του, αυτή απάντησε: «Είναι δύσκολο να το γνωρίζω».

To πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας εξήγησε το πώς την επηρέασε η διάγνωση τoυ Willis.

«Νόμιζα ότι ήταν ευλογία και κατάρα», είπε, εξηγώντας ότι ήταν ανακουφιστικό που τελικά κατάλαβε τι του συμβαίνει, παρά το γεγονός ότι ήταν οδυνηρό. «Απλώς το να γνωρίζεις τι συμβαίνει στον Bruce το κάνει λίγο πιο εύκολο», είπε η Εmma.

Bruce Willis: Η συγκινητική πρώτη του φωτογραφία ως παππούς κρατώντας με στοργή την εγγονή του

Τελειώνοντας είπε με αισιοδοξία, ότι ο Willis είναι «το δώρο που συνεχίζει να δίνει». «Αγάπη, υπομονή, ανθεκτικότητα, τόσα πολλά», είπε συνεχίζοντας. «Ο Bruce θα ήθελε πραγματικά να είμαστε χαρούμενοι, θα το ήθελε πραγματικά για εμένα και την οικογένειά μας».

{https://www.youtube.com/watch?v=QH5rHANgyY8&ab_channel=TODAY}

Ωστόσο, ο αγώνας της Emma δε σταματάει στο σπίτι όπου εκεί στέκεται βράχος δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο αλλά δίνει αγώνα για την άνοια μέσα από τα social media και φιλοξενεί συχνά ζωντανές συνομιλίες στο Instagram με ειδικούς υγείας για να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2023 - 12:21