Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία και εγκαταλείπει την υποκριτική - Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας

31.03.2022
Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία και εγκαταλείπει την υποκριτική - Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας
Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει εγκεφαλική διαταραχή

Ο Bruce Willis θα αποχωρήσει από την καριέρα του ως ηθοποιός αφού διαγνώστηκε με αφασία, μια πάθηση που εμποδίζει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει και να γράφει. Η οικογένεια του ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Emma Heming-Willis, και της πρώην συζύγου, Demi Moore, ανακοίνωσε την κατάστασή του στο Instagram την Τετάρτη.

Η συγκινητική αφιέρωση της Lily Collins στον πατέρα της, Phil Collins

Η αφασία «επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», ανέφερε η δήλωση.

Ο 67χρονος ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του John McClane στις ταινίες "Die Hard". «Με πολλή προσοχή ο Bruce απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση. «Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε πολύ τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας».

Ο Willis έχει πέντε κόρες, τρεις με την Moore και δύο με την Heming-Willis.

Η καριέρα του στην υποκριτική ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αλλά δεν έγινε γνωστός μέχρι αργότερα εκείνη τη δεκαετία - πρώτα αφού πρωταγωνίστησε δίπλα στον Cybill Shepherd στην τηλεοπτική σειρά του ABC "Moonlighting" και μετά στην ερμηνεία του το 1988 ως John McClane στην πρώτη ταινία "Die Hard". Από τότε, οι ταινίες του, συμπεριλαμβανομένων των "The Sixth Sense", "Armageddon" και "Pulp Fiction", έχουν εισπράξει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Έχει προταθεί για πέντε Χρυσές Σφαίρες, κερδίζοντας μία για το "Moonlighting" και τρία Emmy, κερδίζοντας δύο.

Αρκετοί ηθοποιοί και άλλοι σταρ έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στον Willis και την οικογένειά του μετά την είδηση. "Χάρη και κότσια! Αγάπη σε όλους!" έγραψε η ηθοποιός Jamie Lee Curtis απαντώντας στην ανάρτηση της Demi Moore.