Britney Spears: Τρόμαξε τους followers της με βίντεο όπου χορεύει παίζοντας με χασαπομάχαιρα

Britney Spears: Τρόμαξε τους followers της με βίντεο όπου χορεύει παίζοντας με χασαπομάχαιρα
Η Britney Spears ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο με τον εαυτό της να χορεύει. Το έχουμε ξαναδεί θα πουν όλοι. Αυτή τη φορά όμως πρόσθεσε κάποια επικίνδυνα αξεσουάρ στο μείγμα, κάτι που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί. Τουλάχιστον από την Britney.

Με δύο ακονισμένα χασαπομάχαιρα σε κάθε χέρι, η τραγουδίστρια του «Toxic» στριφογύριζε και έπαιζε μαζί τους με ένα χαμόγελο στα χείλη. Το θέαμα ήταν τόσο επικίνδυνο που τα δύο σκυλιά της στο βάθος φάνηκαν να φοβούνται και να εξαφανίζονται από την κάμερα.

Αρχικά, η Spears έγραψε στη λεζάντα του σχετικού βίντεο: «Άρχισα σήμερα να παίζω στην κουζίνα με μαχαίρια».

Φαίνεται ότι κάποιος την ειδοποίησε για τον ανησυχητικό χαρακτήρα του βίντεο, κάτι που έκανε την εκκεντρική τραγουδίστρα να επεξεργαστεί τη λεζάντα και πρόσθεσε ένα «Μην ανησυχείτε ΔΕΝ είναι αληθινά μαχαίρια!!! Είναι σύντομα Halloween!!!».

{https://www.instagram.com/p/Cxo9Zqcr_IS/?img_index=1}

Αν και η Spears, έγραψε ότι μόλις είχε αρχίσει «σήμερα» να παίζει με τα αιχμηρά αντικείμενα, το TMZ ανέφερε στο ντοκιμαντέρ του, «Britney Spears: The Price of Freedom», τον περασμένο Μάιο, ότι η διάσημη ποπ σταρ «γοητευόταν από τα μαχαίρια» εδώ και χρόνια.

Britney Spears: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιό της - Η λεπτομέρεια που μαρτυρά πολλά

Μια πηγή είπε στο ρεπορτάζ ότι η Spears - η οποία εισήχθη ακούσια δύο φορές σε νοσοκομείο το 2008 και στάλθηκε σε μια μονάδα ψυχικής υγείας παρά τη θέλησή της 11 χρόνια αργότερα - έχει «διαρκή φόβο» μήπως αναγκαστεί να «επαναϊδρυματοποιηθεί».

Η αδερφή της Spears, Jamie Lynn, κατηγόρησε επίσης την Britney στα απομνημονεύματά της τον Ιανουάριο του 2022, «Things I Should have Said», ότι κάποτε κλείστηκαν μαζί σε ένα δωμάτιο ενώ η Spears κράδαινε ένα μαχαίρι, ένα περιστατικό το οποίο έχει αρνηθεί η τραγουδίστρια.

Britney Spears: «Η μητέρα μου με χαστούκισε τόσο δυνατά επειδή ξενύχτησα»

Κατά ειρωνικό τρόπο, η Jamie Lynn που διαγωνίζεται φέτος στο «Dancing With the Stars», μια φορά είχε βγάλει μια λεπίδα κατά τη διάρκεια ενός καυγά σε ένα εστιατόριο.

«Αιχμηρή» οικογένεια όπως φαίνεται.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2023 - 13:10