Britney Spears: «Η μητέρα μου με χαστούκισε τόσο δυνατά επειδή ξενύχτησα»

11.10.2022
Britney Spears: «Η μητέρα μου με χαστούκισε τόσο δυνατά επειδή ξενύχτησα»
Η τραγουδίστρια έκανε μια σοκαριστική ανάρτηση την οποία διέγραψε - Παρότρυνε τους followers της να "διατηρούν επίπεδο"

Η Britney Spears ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της, Lynne Spears, τη χαστούκισε «τόσο δυνατά» επειδή έμεινε έξω πολύ αργά, ενώ φρόντιζε τους δύο γιους της, σε μια πλέον διεγραμμένη ανάρτηση στο Instagram.

Η Britney Spears κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της για την κηδεμονία της - Η μητέρα της απαντά για πρώτη φορά

«Η πρώτη φορά που με χαστούκισαν ποτέ ήταν το ένα βράδυ που η Paris Hilton και η Lindsay Lohan με άφησαν στο παραθαλάσσιο σπίτι μου με τα μωρά μου», υποστήριξε η 40χρονη τραγουδίστρια. «Η μητέρα μου πρόσεχε τον Jayden και τον Preston... ναι, πάρταρα μέχρι τις 4 το πρωί και η μητέρα μου ήταν τσαντισμένη!!!! Μπήκα μέσα, με κοίταξε και με χτύπησε τόσο δυνατά που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!», έγραψε η ίδια.

Η Britney Spears λέει ότι είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» και δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά ζωντανές εμφανίσεις

Η τραγουδίστρια υποστήριξε επιπλέον πως το συμβάν αυτό σημειώθηκε αφότου την εγκατέλειψε ο πατέρας των παιδιών της, Kevin Federline. Η ίδια ολοκλήρωσε την ανάρτηση, η οποία περιλάμβανε ένα clip με τη Jennifer Lopez να χαστουκίζει την Jane Fonda στην ταινία "Κακιά Πεθερά", λέγοντας πως δεν θα είχε μάθει ποτέ πώς είναι η αίσθηση να δέχεσαι ένα χαστούκι, προτρέποντας τους θαυμαστές της να διατηρούν το «επίπεδό τους».