Η Ρούλα Κορομηλά μαθήτρια - Η σπάνια φωτογραφία με την κλασική μπλε ποδιά του σχολείου

27.09.2023
Η Ρούλα Κορομηλά μαθήτρια - Η σπάνια φωτογραφία με την κλασική μπλε ποδιά του σχολείου
Στα μαθητικά της χρόνια γύρισε για λίγο η Ρούλα Κορομηλά και μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία αποκαλύπτοντας, ταυτόχρονα, πού τη βρήκε!

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media είναι η Ρούλα Κορομηλά και με αφορμή τον Σεπτέμβρη που διανύουμε και τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε (στις 11/9 σε όλη την Ελλάδα εκτός από τις περιοχές της χτυπημένης από τις πλημμύρες Θεσσαλίας όπου το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει αύριο, 28/9) μοιράστηκε μια φωτογραφία από την εποχή που πηγαινε κι εκείνη στο σχολείο.

«Όταν φορούσαμε/σα μπλε μαθητική πόδια με αποσπώμενο λευκό γιακά», διαβάζουμε στη λεζάντα όπου η 66χρονη παρουσιάστρια θυμάται πως η μητέρα της είχε ράψει πολλους λευκούς γιακάδες κ έπρεπε καθημερινα να τους ελέγχει κ να τους αντικαθιστά.

Όσο για το σπάνιο «κλικ»; Στη συνέχεια της λεζάντας μαθαίνουμε πώς έπεσε στα χέρια της.

Η Ρούλα Κορομηλά στην παραλία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

«Δεν είχα φωτό από σχολικά, μαθητικα μου χρονια κ ευτυχώς που πρόσφατα είδα ένα συμμαθητή μου ο οποιος είχε φυλάξει αυτη την φωτογραφία μέχρι κ σήμερα», εξήγησε η Ρούλα και, όπως ήταν φυσικό, την ανάρτηση ακολούθησαν πλήθος σχολίων και ένα τεράστιο κύμα αγάπης από τους 181.000 followers της.

{https://www.instagram.com/p/CxqxZssteg5/}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2023 - 15:25