Britney Spears: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιό της - Η λεπτομέρεια που μαρτυρά πολλά

20.08.2023
Britney Spears: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιό της - Η λεπτομέρεια που μαρτυρά πολλά
«Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί, ειλικρινά, δεν αφορά κανέναν», γράφει μεταξύ άλλων η Britney Spears και τοποθετεί τα πράγματα στη βάση που θέλει.

Μέγα θέμα των ημερών ο χωρισμός της Britney Spears και του Sam Asghari, 14 μήνες μετά τον γάμο τους. Στην αρχή είχαμε τις φήμες, μετά την αίτηση διαζυγίου από εκείνον, στη συνέχεια επίσημη δήλωσή του και τώρα ήρθε και η σειρά εκείνης να μιλήσει.

Εκείνος, λέγεται ότι αφενός την κατηγορεί για απιστία με μέλος του προσωπικού τους, αλλά και για ενδοοικογενειακή βία, αφετέρου φαίνεται να την εκβιάζει πως αν δεν δεχτεί να προσαρμόσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει υπογράψει και δεν πα΄ρει τα χρήματα που ζητά θα δώσει στη δημοσιότητα αποκλειστικό και "ιδιαίτερα εξεφτελιστικό" υλικό που έχει στη διάθεσή του.

«Ύστερα από έξι χρόνια αγάπης και δέσμευσης ο ένας για τον άλλο, η σύζυγός μου κι εγώ αποφασίσαμε να λήξουμε το κοινό μας ταξίδι. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι πάντα τα καλύτερα», έγραψε στο story του ο 29χρονος γυμναστής ρίχνοντας ένα «Shit Happens» κάπου στη μέση. «Έτσι είναι η ζωή», σε ελεύθερη μετάφραση.

Και ώρα η΄ρθε η σειρά εκείνης να απαντήσει ξεκάθαρα έχοντας μιλήσει με γρίφους ως τώρα με αναρτήσεις που στο μεταξύ διέγραψε! Στο βίντεο τη βλέπουμε να χορεύει στην κάμερα όπως την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές και ιδού τη διαβάζουμε στη λεζάντα:

«Όπως όλοι ξέρετε, ο Hesam κι εγώ δεν είμαστε πια μαζί», αρχίζει η Brit και εμείς υπογραμμίζουμε το πώς αποκαλεί τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως προτιμά το βαφτιστικό του και όχι το υποκοριστικό του (Sam).

«6 χρόνια είναι πολλά για να είσαι με κάποιον και είμαι ελαφρώς σοκαρισμένη, αλλά... δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί, ειλικρινά, δεν αφορά κανε΄ναν», προσωρά κατηγορηματική και συνεχίζει.

«Όμως, δεν άντεχα άλλον τον πόνο, ειλικρινά!!! Με κάποιον κάπως τηλεπαθητικό τρόπο λάμβανα τόσα μηνύματα από φίλους που έλιωσαν την καρδιά μου και σας ευχαριστώ!! Παρίστανα τη δυνατή για υπερβολικά πολύ καιρό και το instagram μου μπορεί να μοιάζει τέλειο αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα και πιστεύω πως όλο το γνωρίζουμε αυτό. Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μουκαι τα δάκρυά μου σχετικά με όλο αυτό όμως για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης που πατέρα μου, θα με είχαν ήδη στείλει σε ειδικά μέρη για να με φτιάξουν γιατροί!», γράφει και συνεχίζει με μια κραυγή στεναχώριας προς τους δικούς της ανθρώπους.

«Και εκεί είναι που χρειάζομαι την οικογένειά μου περισσότερο!! Υποτείθεται ότι εκείνοι σε αγαπάνε χωρίς όρους, όχι υπό συγκεκριμένους όρους!!! Έτσι, θα γίνω όσο δυνατή μπορώ εγώ και θα βάλω τα δυνατά μου!! Και αλήθεια, τα καταφέρνω μια χαρά», ολοκληρώνει μαζί με τις ευχές για μια όμορφή μέρα.

{https://www.instagram.com/p/CwHKtxFOfAk/}

Στο ποστ τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί και έπεται συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.08.2023 - 13:46