Κατερίνα Λέχου: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του συζύγου της στα social media και το πανηγυρίζει

20.08.2023
Κατερίνα Λέχου: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του συζύγου της στα social media και το πανηγυρίζει
(Photos: NDP Photo Agency)
Μία πολύ αγαπημένη και χαμηλών τόνων πρωταγωνίστρια μοιράζεται μια σπα΄νια προσωπική στιγμή και το απολαμβα΄νει πραγματικά.

Φέτος επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη Μάγισσα του ANT1 και ο καιρός για διακοπές ήταν πολύ λίγος, όμως η Κατερίνα Λέχου κατάφερε και ξεκουράστηκε λίγο.

Παρότι δεν είναι πάρα πολύ δραστήρια στα social media, η δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται ενδιαφέρουσες εικόνες από την προσωπική της ζωή. Δύο τέτοιες περιπτώσεις ήταν και οι τελευταίες αναρτήσεις της.

Στην πρώτη τη βλέπουμε με φόντο τη θάλασσα να κοιτά χαμογελώντας τον φακό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στη λεζάντα διαβάζουμε: «Εντάξει.. ίσως όχι το πιο ανέμελο καλοκαίρι όμως ένα χαμόγελο γι αυτά που έχουμε χρειάζεται…».

Οι φανς την αποθέωσαν στα σχόλια τονίζοντας τη φυσική ομορφιά της και συγχαίροντάς την ως μία από τις σπα΄νιες περιπτώσεις που δεν έχει καταφύγει σε παραμορφωτικές πλαστικές επεμβάσεις όπως τόσες και τόσες συνάδελφοί της.

{https://www.instagram.com/p/Cv9s5nLIo46/}

Λίγο αργότερα ήρθε ακόμη μια καλοκαιρινή ανάρτηση που είχε ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς πρόκειται για την πρώτη παρουσία του συζύγου της ηθοποιού στο account της.

Ο Μάνος Στρατάκης χαμογελά πονηρά στη σύζυγό του που κάνει το «κλικ» και εκείνη, στη συνέχεια, αποτυπώνει ολόκληρο τον ενθουσιασμό της στη λεζάντα με ένα «Ναι!»

{https://www.instagram.com/p/CwI1AxfLBM_/}

Ο Μάνος Στρατάκης είναι πρώην πολίστας και νυν επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείων με πανάκριβους σπάνιους λίθους. Η σχέση του με την Κατερίνα Λέχου μετρά από το 2008. «Με τον Μάνο συζήσαμε από τον τρίτο μήνα της σχέσης μας», είχε αποκαλύψει κάποια στιγμή η ηθοποιός. Οι δυο τους παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στην Πάτμο το 2021 με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη [φωτό κάτω]

lehou.jpg

Όσο για το νυφικό που είχε επιλέξει; Ιδού τι είχε αναφέρει η ίδια παλιότερα: «Το νυφικό μου ήταν το πιο ωραίο φόρεμα που έβαλα ποτέ. Ήταν της Σήλιας Κριθαριώτη, ένα απλό μακραμέ. Το είχα ζητήσει για να πάω σε ένα πάρτι. Έτσι της είχα πει. Η αλήθεια είναι πως δεν έμοιαζε καθόλου με νυφικό. Ήταν ένα πολύ κομψό φόρεμα, που μπορούσε άνετα να φορεθεί και ως νυφικό».

Στο μεταξύ περιμένουμε τη Μάγισσα όπου η Κατερίνα Λέχου είναι η Δαμιανή Λάσκαρη, σύζυγος του Μιχαήλ Λάσκαρη [Γιώργος Γάλλος] και μητέρα τριών κοριτσιών και δύο γιων (ο δεύτερος είναι βιολογικό της παιδί). Ένας πράος κι ευγενικός άνθρωπος, που γίνεται, όμως, λέαινα για τα παιδιά και τον άντρα της.

λασκαραιοι-1_2.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 20.08.2023 - 12:36