Britney Spears: Ο Sam Asghari την κατηγορεί για απιστία και ξυλοδαρμό

18.08.2023
Britney Spears: Ο Sam Asghari την κατηγορεί για απιστία και ξυλοδαρμό
Άσχημη τροπή φαίνεται ότι παίρνουν τα πράγματα στον χωρισμό της Britney Spears με τον τρίτο σύζυγό της.

Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τον Sam Asghari να έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου υποστηρίζοντας πως «συμβαίνουν αυτά» αλλά την ίδια στιγμή αφενός να την κατηγορεί ότι τον απάτησε, αφετέρου να υποστηρίζει ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six, ο 29χρονος γυμναστής κατηγορεί τη Spears πως του μαύρισε στο μάτι καθώς κοιμόταν ενώ υποστήριξε πως εκείνη ζήτησε από μέλος του προσωπικού να την κινηματογραφίσει γυμνή αλλά και ότι είχε δεσμό με κάποιον άντρα που εργάζεται στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το TMZ τα βίντεο που έχει απειλήσει να δημοσιεύσει ο Asghari αν δεν αλλάξουν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου σύμφωνα με το οποίο εκείνος δεν παίρνει τίποτα μετά από χωρισμό, περιλαμβάνουν ενοχοποιητικά και «εξευτελιστικά» για την Britney στοιχεία απο΄ την εξωσυζυγική αυτή σχέση.

Η Britney Spears δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο ενώ έχει μιλήσει με γρίφους στο Instagram, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα ε΄χει ήδη προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διασήμων διαζυγίων Laura Wasser για να την εκπροσωπήσει.

Έχει δρόμο η ιστορία και δεν θα είναι ευχάριστος.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.08.2023 - 19:51