Ο Sam Asghari μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο από την Britney Spears κι εκείνη απάντησε με γρίφους

18.08.2023
Ο Sam Asghari μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο από την Britney Spears κι εκείνη απάντησε με γρίφους
Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ο πρώην (πια) σύζυγος της Britney Spears τοποθετείται και δημοσίως. Καμία έκπληξη ούτε εκεί.

Η είδηση έχει κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και η ανάγνωση ήταν μάλλον το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου. Φυσικά ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του καθενός και ναι, για έναν χωρισμό φταίνε (σχεδόν) πα΄ντα και οι δύο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τα πρα΄γματα είναι μάλλον αρκετά προφανή - μέχριες αποδείξεως τουναντίον φυσικά γιατί, ποτέ δεν ξέρεις!

Σε κάθε περίπτωση, και ενώ η Britney μιλά με γρίφους και κάνει παράξενες αναρτήσεις που σίγουρα κρύβουν κάποιο νόημα, αλλά δύσκολα το βρίσκεις, ο Sam έκανε μια απευθείας δήλωση μέσω story.

«Ύστερα από έξι χρόνια αγάπης και δέσμευσης ο ένας για τον άλλο, η σύζυγός μου κι εγώ αποφασίσαμε να λήξουμε το κοινό μας ταξίδι. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι πάντα τα καλύτερα», γράφει η 29χρονος γυμναστής ρίχνοντας ένα «Shit Happens» κάπου στη μέση. «Έτσι είναι η ζωή», σε ελεύθερη μετάφραση, όμως η έκφραση στα αγγλικά είναι αρκετά απαξιωτική και ισοπεδωτική και το σημειώνουμε πριν περάσουμε στο μήνυμα που στέλνει με ελαφρώς επιθετικό τόνο στα ΜΜΕ.

Η Britney Spears θέλει τη ζωή της πίσω: Η δραματική έκκληση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

«Το να ζητήσω ιδιωτικότητα μοιάζει γελοίο, οπότε θα ζητήσω από όλους, των media συμπεριλαμβανομένων να είναι ευγενικοί και συμπονετικοί», καταλήγει ο Sam, που βέβαια, για να πούμε και του στραβου΄ το δίκιο, το έχει κι αυτός το δίκιο του. Αναμενόμενο, βέβαια, και τόσα χρόνια που έζησε πλάι στην Britney Spears - και μάλιστα πολύ δύσκολα χρόνια - θα πρέπει να έχει πάθει «ανοσία», αλλά, όπως φαίνεται, όχι.

sam.png

Όσο για τις αναρτήσεις της Spears; Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός (και ο εκβιασμός που λέγεται ότι της κάνει ο μέχρι πρότινος αγαπημένος της πως αν δεν δεχτεί να προσαρμόσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει υπογράψει και δεν πα΄ρει τα χρήματα που ζητά θα δώσει στη δημοσιότητα αποκλειστικό και "ιδιαίτερα εξεφτελιστικό" υλικό που έχει στη διάθεσή του) έχει πει ότι σκέφτεται να αγοράσει ένα άλογο, έγραψε ένα «Μερικές φορές βλέπεις περισσότερα με τα μάτια σου κλειστά», ενώ η τελευταία της ανάρτηση ίσως έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Britney Spears: «Η μητέρα μου με χαστούκισε τόσο δυνατά επειδή ξενύχτησα»

«Πώς το ερμηνεύεις, αυτό; Είναι ενδιαφέρον! Εγώ το βλέπω ως ένα μήνυμα μέσα στο μπουκάλι. Ή ένα μωρό που έχει ανάγκη να βγει προς τα έξω! Του ψιθυρίζουν το δηλητήριο σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και περιμένουν να δουν αν έχουν τη θεραπεία!! Εξυπνοπούλια... Ξέρετε ποιοι είστε», γράφει η Britney και μάλλον λέει πολλά περισσότερα.

{https://www.instagram.com/p/CwEq_SXuIcY/}

{https://www.instagram.com/p/CwB2uq0LsYy/}

{https://www.instagram.com/p/CwEoWXQg87x/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.08.2023 - 16:34