Η Britney Spears θέλει τη ζωή της πίσω: Η δραματική έκκληση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

24.06.2021
Η Britney Spears θέλει τη ζωή της πίσω: Η δραματική έκκληση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν
Πρώτη φορά στα 13 χρόνια που κάποιος άλλος - ο πατέρας της, εν προκειμένω- αποφασίζει για τα όσα την αφορούν, ακόμη και για το αν θα κάνει παιδί, η πάλαι ποτέ λαμπερή πριγκίπισσα της ποπ ανοίγει το στόμα της ενώπιων του δικαστηρίου και ζητά το δίκιο της.

Η Britney Spears κατέθεσε στο δικαστήριο εναντίον "εκείνων που εκμεταλλεύτηκαν τόσο καλά τη ζωή της" όλα αυτά τα χρόνια ενώ συγκρίνοντας την κατάστασή που βιώνει τόσα χρόνια με αυτή που βιώνουν τα θύματα του sex trafficing υπογραμμίζοντας ότι υποχρεώνεται να εργάζεται κάθε μέρα, όλη μέρα. "Είμαι μία σκλάβα", είπε μεταξύ άλλων η Britney, ενώ το Hashtag #freebritney γίνεται viral ξανά.

Η συγκλονιστική κατάθεση της Spears αποκάλυψε οδυνηρές λεπτομέρειες για τη ζωή της τα τελευταία 13 χρόνια που λόγω φόβων για τη διανοητική και ψυχική της κατάσταση, η επιμέλεια της ζωής και της περιουσίας τους δόθηκε εξ ολοκλήρου στον πατέρα της, Jamie Spears -και την ομάδα του, όπως λέει η ίδια η Brit.

Της προσάπτουν άννοια, μεταξύ άλλων και εκείνη το διαψεύδει κατηγορηματικά τονίζοντας ότι εκείνη ήταν που διδάσκει όλες τις χορογραφίες στους χορευτές που χρησιμοποιεί στις εμφανίσεις της. Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της μίλησε για τα φάρμακα που της δίνονται τα τελευταία 8 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και του Λιθίου, το οποίο αποκαλεί "σκληρό ναρκωτικό".

"Οι άνθρωποι που του έκαναν αυτό δεν θα πρέπει να τη γλιτώσουν έτσι εύκολα", δήλωσε με συγκίνηση και θυμό, εξηγώντας πως όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο δεν δεν είχε ιδέα για το δικαίωμα να αιτηθεί να λήξει ο έλεγχος από τον πατέρα της (πράγμα που τελικά έκανε τον περασμένο Αύγουστο) αλλά της έλεγαν διαρκώς ότι δεν θα έπρεπε να μοιράζεται λεπτομέρειες από το τι της συνέβαινε με το κοινό.

«Το μόνο που θέλω είναι να μου ανήκουν και πάλι τα χρήματά μου... και αυτό να τελειώσει... και ο σύντροφός μου να μπορεί να με πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητό του. Και ειλικρινά... θέλω να έχω τη δυνατότητα να μηνύσω την οικογένειά μου", είπε με πάθος ενώ οι αποκαλύψεις έφτασαν και σε άλλο επίπεδο.

Με δραματικό τρόπο η Britney αποκάλυψε ότι δεν είχε τον έλεγχο ούτε του κορμιού της καθώς της απαγορεύτηκε όχι μόνο να παντρευτεί αλλά και να κάνει άλλο παιδί. Συγκεκριμένα είπε στο δικαστήριο ότι κάποια στιγμή θέλησε να αφαιρέσει το σπιράλ που της είχαν τοποθετήσει χωρίς τη θέλησή της, έτσι κι αλλιώς "για να ξεκινήσω προσπάθειες να κάνω ένα ακόμη παιδί, αλλά η λεγόμενη ομάδα, δεν μου έδωσε την άδεια να πάω στον γιατρό να το αφαιρέσω γιατί δεν θέλουν να κάνω άλλα παιδιά".

"Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η κηδεμονία είναι καταχρηστική. Είναι πραγματικά εξευτελιστικό και ανήθικο αυτό που πέρασα και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν μίλησα ανοιχτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κανείς", τόνισε με πάθος

Η περιουσία της Britney, που φέτος γίνεται 40 ετών, φτάνει στα $60 εκατομμύρια και λέγεται ότι οι δικοί της της έδιναν περί τα $2.000 χαρτζιλίκι τον μήνα.

Στο πλευρό της, ο σύντροφός της, Sam Asghari [φωτό κάτω] αλλά και σύσσωμος ο κόσμος της showbiz καθώς και οι αμέτρητοι θαυμαστές της.

Ενδεικτικά παραθέτουμε τα τιτιβίσματα συμπαράστασης της Mariah Carey και του πρώην συντρόφο της Britney, με τον οποία είχαν πρόσφατα και μία διένεξη, Justin Timberlake.

Ζωή Κίττα