Διαζύγιο - βόμβα για τη Britney Spears: Η απιστία, το προγαμιαίο, ο εκβιασμός και οι φόβοι για εξευτελισμό

17.08.2023
Διαζύγιο - βόμβα για τη Britney Spears: Η απιστία, το προγαμιαίο, ο εκβιασμός και οι φόβοι για εξευτελισμό
Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, χωρίς όμως, δυστυχώς, να προκαλεί έκπληξη. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου που, όπως φαίνεται, θα είναι πολύ άσχημο - εξ ου και η λέξη «βόμβα» που χρησιμοποιου΄με στον τίτλο, καθώς, πραγματικά, ουδεμία έκπληξη υπάρχει! Δυστυχώς, και πάλι!

Ένα κορίτσι γεμάτο ομορφιά, ζωντάνια, ταλέντο, λάμψη και μέλλον. Έτσι τη γνωρίσαμε την Britney στο τέλος της δεκαετία του '90 όταν και της αποδόθηκε (δικαίως) ο τίτλος της "πριγκίπισσας της ποπ". Η ποπ, εξάλλου είχε ήδη τη βασίλισσά της στο πρόσωπο της Madonna!

Έχοντας πουλήσει πα΄νω από 201 εκατομμύρια δίσκους και μετρώντας δεκάδες βραβεία και τραγούδια της στο Νο1 των Charts παγκοσμίως, το αστέρι της Britney "κάηκε" νωρίς με την ίδια να μην φαίνεται να αντέχει την πίεση που δεχόταν και τους πολύ δικούς της ανθρώπους (τον πατέρα της και την ομάδα του) να αναλαμβα΄νουν την κηδεμονία της σε βαθμό που δεν μπορούσε ούτε να πιει νερό (που λέει ο λόγος) χωρίς την άδειά τους.

Πέρασαν τα χρόνια η Spears "επαναστάτησε", διεκδίκησε την ελευθερία της με μια δραματική έκκληση και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν, και παρότι το δικαστήριο δεν της την έδωσε, τελικά, τον Αύγουστο του 2021, ύστερα από 13 ολόκληρα χρο΄νια, ο πατέρας της παραιτήθηκε από την κηδεμονία της.

Έναν μήνα αργότερα, και ενώ οι φανς της είχαν ήδη αρχίσει να ανησυχούν λόγω των κα΄πως παράξενων posts που έκανε (εμμονικός χορός στην κάμερα και ημίγυμνες ή γυμνές λήψεις συνέχεια), η Britney ανακοινώνει τον αρραβώνα της με τον επί 2 χρο΄νια σύντροφό της, Sam Asghari.

{https://www.instagram.com/p/CTvPcEJP_2P}

Και τι δεν ειπώθηκε τότε! Από όλα όσα είδαμε, κρατάμε και θυμίζουμε το τρολάρισμα του Asghari σε όσους τον κατηγορούσαν για σκοπιμότητα και προικοθηρία. «Φυσικά και θα υπογράψουμε ένα πολύ αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο για να προστατεύσω το τζιπ μου και τη συλλογή παπουτσίων μου σε περίπτωση που αποφασίσει να με παρατήσει», έγραφε τότε απαντώντας σε ανάλογα σχόλια ο Sam όμως να που η ζωή έρχεται να τον διαψεύσει! Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε το ρητό «Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει».

Ο γάμος έγινε τελικά το καλοκαίρι του 2022 ενώ είχαν ήδη χάσει ένα μωρό.

{https://www.instagram.com/p/Coqb9B_vsoP/}

Σήμερα, λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής:

Ο Sam Asghari κατηγόρησε στην Britney Spears ότι τον απάτησε. Εκείνη το αρνείται με όλη τη δύναμη της ψυχής της. Ο τσακωμός τους ήταν εκκρηκτικός. Εκείνος δεν πείστηκε και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αναφέροντας ως λόγο τις κλασσικές «αγεφύρωτες διαφορές».

Η 41ός ετών σταρ λέγεται ότι είναι καταρρακωμένη αλλά το ζήτημα δεν σταματά εκεί, γιατί ο πρώην σύζυγος (που δεν άντεξε, και καλά, το κέρατο) απειλεί ότι θα δώσει στη δημοσιότητα αποκλειστικό και "ιδιαίτερα εξεφτελιστικό" υλικό που έχει στη διάθεσή του, αν δεν αναθεωρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει πριν από τον γάμο και αν δεν πάρει τα χρήματα που ζητά!

Έκπληξη; Δυστυχώς καμία!

Αν η Britney ενδώσει ή όχι σε αυτό τον εκβιασμό είναι άγνωστο, όπως επίσης και το ποσό το οποίο ζητά ο Sam Asghari. Η ιστορία εξελίσσεται και την παρακολουθούμε. Στο μεταξύ, πάντως, η Brit βρίσκεται ένα βήμα πριν αγοράσει ένα άλογο και ζητά γνώμες μεταξύ των δύο επιλογών. Για ευνόητους λόγους, όμως, έχει πλέον απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία!

{https://www.instagram.com/p/CwB2uq0LsYy/}

Για την ιστορία, αυτός είναι/ήταν ο τρίτος γάμος για την Britney Spears. To 2004 παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο, Jason Alexander, όμως ο γάμος αυτός κράτησε μόλις 55 ώρες! Λίγους μήνες αργότερα ντύθηκε ξανά νυφούλα στο πλευρό του Kevin Federline, με τον οποίο χώρισαν τρία χρόνια αργότερα έχοντας κάνει δυο παιδιά, τον Preston και τον Jayden, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια την απαρνήθηκαν ακολουθώντας τον πατέρα τους στη Χαβάη.

Και, φυσικά, το ερω΄τημα προκύπτει εύλογα. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Ποιος βρίσκεται, άραγε, κοντά στην Britney τώρα. Γιατί, προφανώς η επιρροή του Sam δεν ήταν αυτή που έπρεπε και ο 29χρονος γυμναστής άνοιξε όλα τα χαρτιά του και τα παίζει όλα για όλα, αλλά ποιος είναι εκείνος που στηρίζει τώρα την Brit που είναι αμφίβολο ότι έχει τη δύναμη και το σθένος να αντέξει κι άλλο χαστούκι;

Μακάρι ένα απλό (αλλά, φυσικά παχυλότατο) τσεκ που θα χρειαστεί να υπογράψει -γιατί κάπως έτσι λέγεται ότι θα λήξει αναίμακτα αυτός ο συναγερμός- να είναι αρκετό. Αναμένουμε εξελίξεις!

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2023 - 13:30