Η Britney Spears τα κατάφερε - Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία της

13.08.2021
Η Britney Spears τα κατάφερε - Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία της
Ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια η ο αγώνας της πάλαι ποτέ πριγκίπισσας της ποπ δικαιώθηκε. Η Britney είναι και πάλι ελεύθερη να ορίζει η ίδια τη ζωή της.

Ύστερα από μερικές ακραίες αντιδράσεις της το 2008 το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Britney Spears δεν ήταν ικανή να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή της και όρισε κηδεμόνα -στα πάντα, όμως- τον πατέρα της, Jamie.

Φέτος, λοιπόν, η Britney Spears δεν άντεξε άλλο και άρχισε να αντιδρά, με σκοπό να βρει το δίκιο της.

Έφερε την υπόθεση στο δικαστήριο, όπου και αποκάλυψε "σημεία και τέρατα" σχετικά με τα όσα είχε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια ενώ αιτήθηκε την άρση του καθεστώτος κηδεμονίας υπογραμμίζοντας πόσο την έχουν εκμεταλλευτεί όλοι οι "δικοί" της άνθρωποι τόσον καιρό.

Η συγκλονιστική κατάθεση της Spears αποκάλυψε οδυνηρές λεπτομέρειες για τη ζωή της τα τελευταία 13 χρόνια που λόγω φόβων για τη διανοητική και ψυχική της κατάσταση, η επιμέλεια της ζωής και της περιουσίας τους δόθηκε εξ ολοκλήρου στον πατέρα της, Jamie Spears -και την ομάδα του, όπως λέει η ίδια η Brit.

Οι αποκαλύψεις αυτές είχαν ταράξει την κοινή γνώμη με το κίνημα "Free Britney" να αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.

Τελικά η Brit κέρδισε και η είδηση κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Ο πατέρας της, Jamie Spears, ανακοίνωσε πως υποχωρεί και παραδίδει την κηδεμονία της κόρης του στην... ίδια, αν και όπως εξήγησε μέσω του δικηγόρου του «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι, αλλά,έχει γίνει στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων».

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο Spears συμφώνησε να απομακρυνθεί από την κηδεμονία της κόρης του, "εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που υπάρχουν".

Μακάρι να έχει έρθει η στιγμή να βρει η Britney και πάλι τη χαμένη της ηρεμία...