Η Britney Spears ανακοίνωσε την αποβολή του μωρού της

15.05.2022
Η Britney Spears ανακοίνωσε την αποβολή του μωρού της
Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι υπέστη μια αποβολή, έναν μήνα αφότου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της

Η Britney Spears είπε στους followers της στο Instagram ότι η ίδια και ο σύντροφός της, Sam Asghari, «έχασαν το θαυματουργό μωρό μας». Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μήνες αφότου η star ξέφυγε από μια νομική διευθέτηση που έδινε στον πατέρα της τον έλεγχο σε πολλές πτυχές της ζωής της, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγικής της υγείας.

Η Adele και ο αγαπημένος της ζουν μαζί πια κι εκείνη το ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, στο Instagram

Η 40χρονη, η οποία έχει δύο έφηβους γιους, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελε να αποκτήσει μια οικογένεια με τον personal trainer Asghari. "Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το θαυματουργό μωρό μας νωρίς στην εγκυμοσύνη", έγραψε σε ανάρτησή της το Σάββατο. Και συνέχισε: "Αυτή είναι μια καταστροφική στιγμή για κάθε γονέα. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε να ανακοινώσουμε μέχρι να φτάσουμε πιο μακριά, ωστόσο, ήμασταν υπερβολικά ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε τα καλά νέα. Η αγάπη μας ο ένας για τον άλλον είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να επεκτείνουμε την όμορφη οικογένειά μας."

Το 2008, ο πατέρας της Spears δημιούργησε μια μορφή νόμιμης κηδεμονίας, αφού η ίδια βίωσε μια κρίση δημόσιας ψυχικής υγείας. Μιλώντας στο δικαστήριο πέρυσι, είπε στο δικαστή ότι η συμφωνία την εμπόδισε να παντρευτεί ή να αφαιρέσει τον έλεγχο των γεννήσεων της. Ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της τον Απρίλιο, είπε ότι πιθανότατα θα ήταν δύσκολο, καθώς είχε προηγουμένως βιώσει περιγεννητική κατάθλιψη - ο ιατρικός όρος για την κατάθλιψη που εμφανίζεται οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ της εγκυμοσύνης έως περίπου ένα χρόνο μετά τον τοκετό.