Η Kendall Jenner έγινε viral με τον τρόπο που κόβει τα αγγούρια

15.05.2022
Η Kendall Jenner έγινε viral με τον τρόπο που κόβει τα αγγούρια
Το μοντέλο αντέδρασε στο στιγμιότυπο από το reality show "The Kardashians" λέγοντας "Τραγικό"!

Το νέο reality show της οικογένειας Kardashians έχει κυκλοφορήσει τα πρώτα επεισόδια, με τους fans να παρακολουθούν για ακόμη μια χρονιά την καθημερινότητα της διάσημης οικογένειας. Ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο όμως με την Kendall Jenner ήταν τόσο περίεργο που έγινε viral και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, η Kendall Jenner φαίνεται να επισκέπτεται τη μητέρα της, και να μπαίνει στην κουζίνα όπου βρισκόταν η Kris Jenner. Τότε, το μοντέλο είπε πως ήθελε να φάει κάτι, και η Kris της πρότεινε να φωνάξει τον σεφ για να της φτιάξει κάτι. Τότε η Kendall είπε πως δεν χρειαζόταν, και προσπάθησε να κόψει ένα αγγούρι.

Η Kim Kardashian φόρεσε και άλλο φόρεμα της Marilyn Monroe στη βραδιά του Met Gala - Το είδες;

Όπως όμως φάνηκε, η 26χρονη μάλλον δεν έχει ξανακόψει ποτέ αγγούρι, και με τη μητέρα της να τη βλέπει να δυσκολεύεται, της πρότεινε ξανά να φωνάξει τον σεφ.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός και έκαναν πολλά σχόλια. "Το να βλέπω την Kendall Jenner να κόβει ένα αγγούρι είναι ό,τι πιο επώδυνο έχω δει ποτέ", έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε: "Έχω κολλήσει με την Kendall Jenner που προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι ένα άσχετο πλουσιοκόριτσο, προσπαθώντας να φτιάξει μόνη της το σνακ της και σχεδόν βγάζοντας τον ώμο της για να κόψει ένα αγγούρι".

Το μοντέλο απάντησε σε ένα tweet γράφοντας "Τραγικό"!.