Jennifer Lopez: Πώς αντέδρασε στην ανακοίνωση του αρραβώνα του πρώην συζύγου της, Marc Anthony

16.05.2022
Jennifer Lopez: Πώς αντέδρασε στην ανακοίνωση του αρραβώνα του πρώην συζύγου της, Marc Anthony
Την ίδια μέρα που ο Marc Anthony, αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε, η πρώην σύζυγος του Jennifer Lopez, υπενθύμισε στους θαυμαστές της ότι είναι και εκείνη ερωτευμένη.

Το τελευταίο της newsletter, On The JLo, (https://onthejlo.com/) δημοσιεύει νέες φωτογραφίες που δείχνουν ότι το ειδύλλιό της με τον αρραβωνιαστικό της Ben Affleck είναι ακόμα δυνατό.

Το μεγαλύτερο μέρος του email επικεντρώνεται στην υγεία και την ομορφιά, αλλά οι fans με τα αετίσια μάτια, που κόλλησαν και έκαναν scroll down, ανταμείφθηκαν με τις PDA φωτογραφίες. Η Lopez φοράει το καθιερωμένο της πράσινο, για να ταιριάζει με το όμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο Affleck. Το ζευγάρι δείχνει χαρούμενο που είναι μαζί , καθώς είναι τυλιγμένοι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και η J.Lo σκύβει για να φιλήσει το μάγουλο τoυ σταρ του The Tender Bar για να υπενθυμίσει στους θαυμαστές της, «Ωχ, παρεμπιπτόντως, το πράσινο είναι ακόμα το τυχερό μου χρώμα…»

Το newsletter της Lopez έχει γίνει το μέσον για τους followers της για να μαθαίνουν για τη σχέση του ζευγαριού. Εκεί αποκάλυψε ότι ο Affleck της έκανε πρόταση γάμου ενώ εκείνη έκανε αφρόλουτρο. «Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρό μου), η όμορφη αγάπη μου, γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου», έγραψε στο τεύχος του περασμένου μήνα. «Με έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα προσπαθώντας πολύ να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά, έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και ο Ben είπε: “είναι ναι;” Είπα “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ”».

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει σχεδιάσει τη στρατηγική του για τις δημόσιες σχέσεις του και να παραμένει τόσο όσο στα media - ενώ φροντίζει ώστε ο Τύπος να μην τορπιλίσει τη σχέση του όπως την πρώτη φορά. Έχουν επίσης πέντε παιδιά να σκεφτούν, και αυτό πιθανώς τους βοηθά να κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Lopez δεν θέλει να αποκαλύπτει μερικές λεπτομέρειες της ζωής της, αλλά πρέπει να εγγραφείς στο newsletter για να γίνεις μέλος του στενού της κύκλου.