Britney Spears: Γιόρτασε με ολόγυμνες φωτογραφίες την ανεξαρτησία της από την κηδεμονία του πατέρα της

03.10.2021
Britney Spears: Γιόρτασε με ολόγυμνες φωτογραφίες την ανεξαρτησία της από την κηδεμονία του πατέρα της
Η Britney Spears πέρασε μια καθοριστική εβδομάδα μετά τη μεγάλη νομική της νίκη που ανέστειλε την κηδεμονία από τον πατέρα της Jamie Spears. Εκείνη και ο αρραβωνιαστικός Sam Asghari δεν παρευρέθηκαν στην ακροαματική διαδικασία και έφυγαν ταξίδι σε ένα τροπικό νησί για να μείνουν μακριά από την φρενίτιδα του Τύπου. Και εκεί η Britney γιόρτασε τη νίκη της όπως τη γέννησε η μητέρα της.

To να απαλλαγεί από τα ρούχα της στη σελίδα της στο Instagram είναι σαν να πετάει τα βάρη των τελευταίων 13 χρόνων από τον έλεγχο του πατέρα της στη ζωή της. Είναι σαν να έχει φύγει ένα βάρος από πάνω της, οπότε γιατί να μην το γιορτάσει με μια σειρά γυμνών φωτογραφιών του γυμνασμένου κορμιού της; Το carousel των 10 εικόνων έχει την τραγουδίστρια του «Gimme More» σε διάφορες γυμνές φάσεις από την παραλία μέχρι το μπάνιο του ξενοδοχείου.

Britney Spears: Οριστικά ελεύθερη από τον πατέρα της και πετάει στα σύννεφα, στην κυριολεξία [video]

Η Britney έχει σκεπάσει τις θηλές της στην έρημη παραλία και στη συνέχεια τοποθετεί προσεκτικά emojis σε οποιαδήποτε περιοχή για την οποία το Instagram θα μπορούσε να λογοκρίνει τις γυμνές φωτογραφίες της στο μπάνιο. Η Britney νιώθει στα καλύτερα της με τον εαυτό της, οπότε πρόσθεσε μια λεζάντα τσαχπίνικη γράφοντας: «Το να παίζεις στον Ειρηνικό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν !!! Pssss χωρίς επεξεργασία φωτογραφιών…».

Η Britney και ο Asghari δεν έχουν αποκαλύψει πού βρίσκονται για διακοπές, αλλά χρειάστηκαν να πάρουν αεροπλάνο για να φτάσουν στην τοποθεσία τους. Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο που έμοιαζε με ένα πολύ απομονωμένο σημείο και πιθανότατα είναι ελεύθερη να τρέχει γυμνή χωρίς να συναντά τουρίστες ή φωτογράφους που θα την κυνηγούν στην παραλία.

Η Britney Spears θέλει τη ζωή της πίσω: Η δραματική έκκληση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα νομικά βήματα μπροστά της καθώς η νομική ομάδα της Britney θα επιστρέψει στις 12 Νοεμβρίου στο δικαστήριο για την τελική ακρόαση τερματισμού της κηδεμονίας.