"Αν έμπαινα στο Survivor θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα"

01.10.2021
"Αν έμπαινα στο Survivor θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα"
Ποια έκανε αυτή τη δήλωση;

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο εάν θα συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι σαν το Survivor.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: "Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου με το ξενύχτι και τις καταχρήσεις"

Η ηθοποιός αρχικά μίλησε για το κίνημα #metoo, λέγοντας: "Θα υπάρξει ένα όφελος από όλο αυτό, γιατί θα λειτουργήσει αποτρεπτικά. Σίγουρα πολλοί θα θορυβήθηκαν όταν έσκασαν αυτά τα περιστατικά και σκέφτηκαν "λες να είμαι ο επόμενος;” οπότε θεωρώ ότι θα περιοριστεί αυτό το φαινόμενο. Είχα ακούσει μιας κακοποιητικής σε ψυχολογικό επίπεδο συμπεριφοράς, όχι για πράξεις ποινικά διώξιμες. Υπήρχε φήμη ότι κάποιοι άνθρωποι ήταν δύσκολοι και κακοποιητικοί".

Τζούλια Νόβα: "Ήταν μηδαμινές οι πιθανότητες να μείνω έγκυος"

Για τη συμμετοχή της σε κάποιο τηλεοπτικό show, η Μαρία Κωνσταντάκη είπε: "Βγάζω το καπέλο στους ανθρώπους που πάνε στα show είναι πολύ ταλαντούχοι όλοι. Μου φαίνεται αδιανόητα στρεσογόνα διαδικασία και δεν έχω και δυνατότητες. Από όλα αυτά show δεν υπάρχει τίποτα. Έχω δεχθεί πρόταση και από το Survivor, αλλά μου φαίνεται πολύ σκληρό. Θα γινόμουν πολύ αντιπαθής. Μπορώ να γίνω τέρας και θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα".

Η Μαρία Κωνσταντάκη στην τηλεόραση
Η Μαρία Κωνσταντάκη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2003 στην σειρά «Φιλί ζωής» στον ANT1. Το 2005 εμφανίστηκε σε επεισόδιο της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» αλλά έγινε ευρύτερα γνώστη μέσα από το ρόλο στην κωμική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Υπέροχα πλάσματα» τη σεζόν 2007-2008.

Έκτοτε, έχει συμμετάσει σε σειρές όπως «Μίλα Μου Βρώμικα», «Με τα παντελόνια κάτω», «Μάνα Χ Ουρανού», «Οι Συμμαθητές» και από το 2019 μέχρι σήμερα υποδύεται τη Τζέμα στην οικογενειακή σειρά «Σπίτι είναι».