Γιώργος Πυρπασόπουλος: Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου με το ξενύχτι και τις καταχρήσεις | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:53
29/9/2021

Γιώργος Πυρπασόπουλος: "Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου με το ξενύχτι και τις καταχρήσεις"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε ο ηθοποιός

Στην κάμερα του "Πάμε Δανάη" μίλησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος κάντοντας προσωπικές αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω καταχρήσεων.

Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: "Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, μας έθαβε τον έναν στον άλλο"

 

Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στο κίνημα του #metoo, λέγοντας: "Για το #metoo δεν περίμενα τόσο χοντρά πράγματα, ήξερα για άσχημες συμπεριφορές, ενώ για άλλους υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την αλήθεια. Σοκαρίστηκα πραγματικά με όσα έγιναν στο θέατρο. Εγώ έχω επιτεθεί σε σκηνοθέτη, ο παραλογισμός του με έβγαλε εκτός ορίων και πιαστήκαμε στα χέρια. Εντάξει, τα βρήκαμε μετά. Μιλάμε μέχρι και σήμερα, αλλά δεν με έχει ξανασκηνοθετήσει".

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν είχα στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω»

 

Ο ηθοποιός, μιλώντας για τις δύσκολες εποχές που πέρασε, είπε: "Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι στις χρυσές εποχές, γιατί ζούσα μια ζωή πολύ ξέφρενη, με πολλά ξενύχτια και το μυαλό μου δεν ήταν στο κεφάλι μου. Μπορεί και να πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα, απέδιδα οριακά και πάντα έβρισκα μία δικαιολογία, ότι το ξενύχτι κάνει καλό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, αλλά την ίδια μου τη ζωή, γιατί έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και αρκετές καταχρήσεις. Με ταλαιπωρεί αυτό το κομμάτι, αλλά τα ξεπέρασα όλα και ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια. Δεν γνώριζε κανείς τότε εάν είχα πρόβλημα, ούτε εγώ είχα εντοπίσει ότι είχα πρόβλημα. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήμουν οριακά".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ