Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears: Οι προκλητικές αναρτήσεις και η αποκάλυψη για το προγαμιαίο συμβόλαιο

13.09.2021
Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears: Οι προκλητικές αναρτήσεις και η αποκάλυψη για το προγαμιαίο συμβόλαιο
Η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ είναι ελεύθερη, από μία άποψη, και από μία άλλη... όχι!

Τρεις μήνες μετά τη συγκλονιστική κατάθεση μέσα από την οποία αποκάλυπτε τις τραγικές πτυχές της κηδεμονίας του πατέρα της, και έναν μετά την απελευθέρωσή της από τα "δεσμά" αυτά, η Britney Spears είναι έτοιμη για το νέο, σημαντικό, κεφάλαιο στη ζωή της. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media, η Britney είπε το "Ναι" στη πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, Sam Asghari και είναι πανευτυχής!

Με αυτή την ανάρτηση έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον δικό της λογαριασμό η Spears όμως οι αναρτήσεις του μέλλοντος συζύγου του έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Με μια πολύ προκλητική φωτογραφία ανακοίνωσε τα νέα ο Sam και μέσα από τα stories του φρόντισε -αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές τους- να ενημερώσει για το προγαμιαίο που... υπέγραψαν.

«Φυσικά και θα υπογράψουμε ένα πολύ αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο για να προστατεύσω το τζιπ μου και τη συλλογή παπουτσίων μου σε περίπτωση που αποφασίσει να με παρατήσει", γράφει ο Sam, τρολάροντας τα σχετικά μηνύματα που, προφανώς, έχει λάβει.

Τρίτο στεφάνι

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα παντρευτεί η Britney Spears. To 2004 παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο, Jason Alexander, όμως ο γάμος αυτός κράτησε μόλις 55 ώρες! Λίγους μήνες αργότερα ντύθηκε ξανά νυφούλα στο πλευρό του Kevin Federline, με τον οποίο χώρισαν τρία χρόνια αργότερα έχοντας κάνει δυο παιδιά, τον Preston και τον Jayden.