Νίκος Χατζηνικολάου: Γεμάτες συγκίνηση οι νέες αναρτήσεις για τα παιδιά και τον πατέρα του

17.08.2023
Νίκος Χατζηνικολάου: Γεμάτες συγκίνηση οι νέες αναρτήσεις για τα παιδιά και τον πατέρα του
Ξεχωριστός μήνας ο Αύγουστος για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Με θετικό αλλά και αρνητικό πρόσημο, πια!

Εορταστικός μήνας ο Αύγουστος για την οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου και ο ισχυρός anchorman του ΑΝΤ1 τον τίμησε και διαδικτυακά.

Πρώτα ήρθαν τα γενέθλια της μοναχοκόρης του δημοσιογράφου και της εδώ και 19 χρο΄νια συζύγου του, Κρίστης Τσολακάκη. «Η Εύα μας κλείνει σήμερα τα 11!», γράφει στη λεζάντα πλάι σε μια γλυκύτατη φωτογραφία των τριών τους και... καρδούλες και συνεχίζει. «Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή,χαρούμενη και ευτυχισμένη! Και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα την στηρίζουμε!»

{https://www.instagram.com/p/Cvy4d_JsBNI/}

Οι ευχές, φυσικά, έφτασαν με πολλή αγάπη από όλες τις κατευθύνσεις και ξεχωρίζουμε μερικές εδώ.

1_26.png

Λίγες μέρες αργότερα, ανήμερα του 15αύγουστου, ο Νίκος Χατζηνικολάου τίμησε με μία ανάρτηση τον πατέρα του, Πάνο, τον οποίο «έχασε» πριν από δυο μήνες και ο οποίος θα γιόρταζε αυτή τη μέρα.

«Πατέρα μου αγαπημένε ξημερώνει η γιορτή σου και εσύ δεν είσαι εδώ για να σου μιλήσω και να σε ευχαριστήσω για όσα έκανες για μένα… Ζεις μέσα στην καρδιά μου… Σε αγαπάω!», διαβάζουμε στη λεζάντα!

{https://www.instagram.com/p/Cv8EdKEMIZv/}

Από τα σχόλια που ακολούθησαν ξεχωρίζουμε αυτά της Μαρίας Τζομπανάκη και της Μιμής Ντενίση.

1_25.png

Την ίδια μέρα, φυσικά, γιόρταζε και ο πρωτότοκος του δημοσιογράφου, γιος εκείνου και της πρώτης του συζύγου, Έλενας Κατρίτση. «Χρόνια σου πολλά Πάνο μου! Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Να είναι η ζωή σου ένα όμορφο καλοκαίρι! Να έχεις υγεία,ευτυχία και μεγάλες επιτυχίες!», εύχεται δημοσίως ο περήφανος μπαμπάς και μοιράζεται μια σπάνια φωτογραφία του 29χρονου νέου.

{https://www.instagram.com/p/Cv9JJwBM3-P/}

Στις 17 Αυγούστου έχουν ακόμη μία γιορτή στο σπιτικό του έλληνα δημοσιογράφου! Ο πρωτότοκος του ζεύγους Χατζηνικολάου - Τσολακάκη, Κωνσταντίνος έγινε 16 ετών και ο πατέρας του τού αφιέρωσε μια ξεχωριστή ανάρτηση που κατέληγε σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

«Πότε έγινες 16 Κωνσταντίνε μου γλυκέ; Νομίζω ότι ήταν χθες που ήρθες στη ζωή μας… Χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερός,χαρούμενος και ευτυχισμένος! Σε αγαπάμε πολύ! Υ.Γ. Το βράδυ μην αργήσεις πολύ…»

{https://www.instagram.com/p/CwChzrRsvaE/}

Οι γιορτές του Αυγούστου, λοιπόν, κάνουν μία μικρή παύση μέχρι τις 30 όπου έχει την ονομαστική του ο άλλος γιος της οικογένειας, ο 14χρονος Αλέξανδρος.

{ttps://www.instagram.com/p/ChHIMoSMxf-/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2023 - 14:09