Η εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη στις πιο χαρούμενες καλοκαιρινές πόζες και οι απίθανες ευχές της Μαρίας Κίτσου

18.08.2023
Η εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη στις πιο χαρούμενες καλοκαιρινές πόζες και οι απίθανες ευχές της Μαρίας Κίτσου
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δανάη Μιχαλάκη, που θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, αλλά και σε πραγματικές θάλασσες ακόμη!

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με έναν γλυκύτατο τρόπο ανήμερα των φετινών γενεθλίων της, μέρα που συμπίπτει και με την επέτειο του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου 🎂», έγραφε στη λεζάντα η δημοφιλής ηθοποιός συμπληρώνοντας πως φέτος γιορτάζει τριπλά. «Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού! ❤️», διαβάζουμε ενώ στις φωτογραφίες η κοιλίτσα της φαίνεται ξεκάθαρα.

{https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/?img_index=1}

Οι ευχές, όπως ήταν φυσικό έφτασαν «βροχή» γεμάτες αγάπη και ενθουσιασμό. Από τις άπειρες που διαβάσαμε, ξεχωρίζουμε, χωρίς αμφιβολία αυτή της Μαρίας Κίτσου, η οποία σχολίασε ως Λενιώ Σταμίρη, μεγάλη αδελφή της Δρόσως, την οποία ερμήνευε η Μιχαλάκη στις θρυλικές Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1.

«Λατρεία μου!!! Φως μου!!! Παντοτινή μου μικρή αδελφή!!! Κάθε ευλοβία στη ζωή σου!! Σε λατρεύω!!!», γράφει η ηθοποιός και η συγκίνηση, πραγματικά, ξεχειλίζει.

kitsou.png

Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Έλλη Τρίγγου - Δανάη Μιχαλάκη: Ο Λάμπρος, η Ασημίνα και η Δρόσω επιστρέφουν στην τηλεόραση

Με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση είχε μοιραστεί τα ευχάριστα και ο μέλλων «χαζομπαμπάς». «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. - Μανώλης Φάμελλος. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις οτι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη.)», γράφει στη λεζάντα και η ευτυχία του δεν κρύβεται!

{https://www.instagram.com/p/CvpzVsUrXhc/

Σήμερα, λοιπόν, με σαφή παιχνιδιάρικκη διάθεση, η Δανάη Μιχαλάκη μοιράστηκε δυο ακόμη φωτογραφίες με την ίδια να κολυμπά με το σωσίβιό της. «Η κουλούρα μου κι εγώ», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

{https://www.instagram.com/p/CwFCfabqtoE/?img_index=1}

Για την ιστορία, ιδού η γλυκύτατη ανάρτηση που είχε κάνει πέρσι η ηθοποιός για την πρώτη επέτειο του γάμου της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2021 στην Σύρο και ο γάμος τους ήταν αναμφίβολα το γεγονός του καλοκαιριού.

{https://www.instagram.com/p/Cg-G3mrLvVO/}

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε αναφερθεί στον γάμο του και τη Δανάη μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και το έκανε με απέραντη αγάπη.

«Πιστεύω στο "για πάντα" και όταν τη γνώρισα αυτό που με έκανε να πιστέψω στο δικό μας "για πάντα", ήταν η καλοσύνη που είδα μέσα της. Πέραν του ότι είναι όμορφη, ένα κορίτσι με τρόπους, που ταίριαξαν τα γούστα μας και, κυρίως, το χιούμορ μας, διέκρινα σε εκείνη μία αθωότητα και μία καλοσύνη, που με έκαναν να την ερωτευτώ και σταδιακά να την αγαπήσω. Για μένα ιδανική γυναίκα είναι αυτή που αντέχει να είναι ο εαυτός της. Και η Δανάη είναι αυτή η γυναίκα. Και να σου πω κάτι; Παρότι της ήρθε μία έντονη και απότομη επιτυχία, δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Είναι το ίδιο κορίτσι που γνώρισα, με το ίδιο χιούμορ, και αυτό σπανίζει».

Τελευταία τροποποίηση στις 18.08.2023 - 11:52