Jennifer Lopez: Επέτειος γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες και νέα ερωτική εξομολόγηση στον Ben Affleck

21.08.2023
Jennifer Lopez: Επέτειος γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες και νέα ερωτική εξομολόγηση στον Ben Affleck
Έναν χρόνο παντρεμένοι συμπληρώνουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck και η εορταστική ανάρτηση είναι γεμάτη έρωτα και συγκίνηση.

Δεν πάνε οι φήμες να τους χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο; Οι Bennifer παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι και (αν και λιγότερο συχνά τελευταία) το βρωντοφωνάζουν όπως μπορούν.

Σήμερα η αφορμή δόθηκε από την πρώτη επέτειο του γάμου τους για τον εορτασμό της οποίας η JLo μοιράστηκε δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα. «Πριν από έναν χρόνο 🤍 …», διαβάζουμε στην αρχή της λεζάντας και αμέσως μετά εκείνη συνεχίζει απευθυνόμενη στον αγαπημένο της, με έναν ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο, ξεκινώντας με το γνωστό «Dear Ben,» και χρησιμοποιώντας έναν παιχνιδιάρικο, τρόπο με τις εκφράσεις «ring ring» και «sing sing».

«Κάθομαι εδώ μόνη
κοιτάζοντας το δαχτυλίδι μου
Νιώθοντας να με πλήμμυρίζουν συναισθήματα
Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω
Πώς καταλήξαμε εδώ
Χωρίς πισωγύρισμα
Ω Θεέ μου
Αυτή είναι η ζωή μου
Jennifer 🤍»

bennifer.jpg

{https://www.instagram.com/p/CwMe-XSOrdy/?img_index=1}

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τι έγραψε ο Ben Affleck στο μονόπετρο που της χάρισε και η συγκίνησή της δεν κρύβεται

Όλα όσα γράφει η Jen κοινούνται μέσα στο πλαίσι του νέου της άλμπουμ «This is Me... Now» που έχει σαφέστατα έμπνευση από τη δεύτερη φάση του έρωτά της με τον Bn Affleck και ήρθε στην 20η επέτειο του τρίτου άλμπουμ της, "This Is Me... Then", το οποίο κατέγραψε την έντονη σχέση της με τον μοιραίο (χωρίς αμφιβολία) άντρα της ζωής της , με τον οποίο τελικά χώρισε το 2004, πριν η ζωή τους ξαναφέρει μαζί για το δεύτερο αυτό κεφάλαιο στις ζωές τους.

Ύστερα από 20 χρόνια (και μερικές ζωές για τον καθένα στο ενδιάμεσο) η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν -και μάλιστα δυο φορές- το 2022 και σήμερα μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο πρώτος γάμος έγινε τον Ιούλιο στο Λας Βέγκας. Ξαφνικός και ανεπίσημος. Οι δυο τους, χωρίς καν όλα τους τα παιδιά στο πλευρό τους, οι Bennifer θέλησαν να ενωθούν ιδιωτικά έχοντας όμως στο μυαλό τους πάντα και μια μεγάλη γιορτή για να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους.

Τον Αύγουστο, παντρεύτηκαν ξανά και αυτή τη φορά με όλα τα μεγαλεία και με τριήμερους εορτασμούς και όλους (ή σχεδόν όλους) τους δικούς τους ανθρώπους στο πλάι τους. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Affleck στο Riceboro της Georgia, και συγκεκριμένα στο Hampton Island preserve έξω απο τη Savannah και η νύφη φόρεσε τρία απίθανα νυφικά που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη ο οίκος Ralph Lauren.

{https://www.instagram.com/p/Chnn0hYppkV/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 09:24