Ιωάννα Μαλέσκου: Η μεταμεσονύκτια προπόνηση, η αγάπη του συζύγου της, το απίθανο σώμα και το μικρό παραπονάκι

21.08.2023
Ιωάννα Μαλέσκου: Η μεταμεσονύκτια προπόνηση, η αγάπη του συζύγου της, το απίθανο σώμα και το μικρό παραπονάκι
Πριν από τρεις μήνες γέννησε το πρώτο της παιδί η Ιωάννα Μαλέσκου και εκτός από υπερ-ευτυχισμένη, όλως παραδόξως θα έλεγαν πολλοί, νιώθει γεμα΄τη ενέργεια, τόσο που έχει ξεκινήσει τα... extreme sports.

Στις 5 Μαΐου του 2023 γεννήθηκε η κορούλα της Ιωάννας Μαλέσκου και του συζύγου της, Κωνσταντίνου Δανιά και από εκείνη τη στιγμή η ζωή τους έχει πάρει άλλο νόημα, όπως επανειλλημένα έχει παραδεχτεί δημόσια η παρουσιάστρια.

{https://www.instagram.com/p/Ctq5NKOI6Vq/}

Με τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση να μην έχουν επιβεβαιωθεί (επίσημα) ακόμη, η Ιωάννα Μαλέσκου παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media κι εμείς στεκόμαστε στην τελευταία της ανάρτηση, μέσα από την οποία ενημε΄ρωνει το κοινό της για το νέο της χόμπι, με το οποίο ασχολείται με πάθος αφού κοιμάται η κόρη της, δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα! Rollers μαθαίνει, λοιπόν η παρουσιάστρια και μοιράζεται εικόνες από την προπόνησή της, όπως τα απαθανάτισε ο σύζυγός της, μαζί με μία μακροσκελέστατη ανάρτηση προφορικού λόγου στην οποία γράφει, κυριολεκτικά, ό,τι της έρθει στο μυαλό, πράγμα που τρολάρει και η ίδια!

«Μπορεί να σας ακουστεί αστείο, αλλά πάντα ήθελα να μάθω, όμως ποτέ δεν έτυχε ή ίσως (όπως λέει κι ο άντρας μου) δείλιαζα να βγω από το comfort zone μου. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά από όταν έγινα μαμά, νιώθω unstoppable που λέει και η φίλη μας η Sia 🎶🎧💪😂🤍🙏😜», γράφει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ενώ με πολύ χιουμοριστικό τρόπο περιγράφει την πρώτη αποτυχημένη προσπάθειά της και πώς έφτασε στη δεύτερη ενώ υπογράμμισε, επίσης με χιούμορ, και την αγάπη του συζύγου της!

«Την πρώτη φορά (τη μοιράστηκα μαζί σας πριν λίγες μέρες) δε σηκώθηκα από καταγής. Θαρρείς πως το είχα τάμα να είμαι κάτω. Και να πεις ότι ήμουν στα γόνατα, πάει κι έρχεται (πέρασε κι ο Δεκαπενταύγουστος να το δικαιολογήσω κάπως). Εγώ είδατε πώς ήμουν 😂🤭Κι όσοι δεν είδατε, Ε φανταστείτε😂🙈😂. Δεύτερη προσπάθεια χθες βράδυ και η χαρά μου δεν κρύβεται. Εμφανώς το κατέστησα σαφές, θα μου πείτε, με τόσες φωτός που ανέβασα. Και να σκεφτείτε δε ζήτησα καν στον @dani_lifeway να με βγάλει😂 αλλά ο καημένος γελούσε που γελούσα από χαρά 😜😂🙏 (αυτό θα πει αγάπη)». Και αμέσως μετά έκανε και ένα σχόλιο που κάπως σαν παραπονάκι μας φάνηκε, σχετικά με τα σχόλια που κατά καιρούς δέχτηκε από «καλοθελητές».

«Ο εξοπλισμός δεν είναι καν επαγγελματικός (ακόμα) αλλά την έκανε τη δουλίτσα του. Ασχολήθηκα με το να εξοικειωθώ και να μάθω να πέφτω. Άλλωστε εφάρμοσα το γνωστό "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Το ξέρω και στα Λατινικά, αλλά μη φανεί σαν επίδειξη γνώσεων. Δεν το έκανα ποτέ, και παρόλα αυτά κάποτε κατηγορήθηκα σκληρά. Μην ξαναπάθουμε τα ίδια 😂🤭😉. Αλλά το ξέρω λόγω τιμής. Χωρίς copy paste 😂😂Έγραψα 19,5 Λατινικά Πανελλήνιες ⚡️😂🤭❤️».

Καταλήγοντας, λοιπόν, κάνει και έναν συσχετισμό της ζωής με τα rollers και υπόσχεται συνέχεια!

«Και σας έλεγα (καθώς ξεδιπλώνω το κουβάρι των συνειρμών) ότι όλα έχουν να μας διδάξουν κάτι, πέραν του προφανούς. Τα rollers είναι όπως η ζωή. Εκεί που νομίζεις ότι πατάς σε σταθερο έδαφος, τσουπ 💥🤯 σε μια στιγμή όλα μπορεί να αλλάξουν και η γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου. Η γοητεία (η μαγκιά) και η επιτυχία, είναι στο πώς εσύ θα ανταποκριθείς σε αυτή την αλλαγή. Θα κάτσεις κάτω να σκας και να μεμψιμοιρείς, να σου κάνουν τη ζωή πατίνι; Ή μήπως θα ρολάρεις και θα απολαύσεις τα νέα δεδομένα, τη νέα σου σελίδα, τον νέο σου πιο δυνατό εαυτό;; Αυτά που λέτε. Συνεχίζεται… 🔜».

{https://www.instagram.com/p/CwK6xziINjW/?img_index=1}

Βέβαια, θα ήταν αδύνατο να μη γίνει αναφορά στο απίθανο σώμα που έχει η Ιωάννα, τρεις μήνες μόλις μετά τη γέννηση της κόρης της. Ο κόσμος το θαύμασε, το σχολίασε κι εκείνη έδωσε μία απάντηση μέσα από story.

snapinsta.app_369178309_1241534839842176_6488864913446695680_n_1080.jpg

Ευχαρίστησε τις γυναίκες που σχολίασαν την εικόνα της η Ιωάννα Μαλέσκου, ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει επιστρέψει 100%, όμως προσπαθεί όποτε μπορεί να γυμνάζεται (μετά τα μεσάνυχτα κυρίως) και να κάνει πράγματα που της δίνουν χαρά... Χόμπι, βλέπε rollers!

ioanna.png

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 12:15