Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Ερωτικά παιχνίδια στον φακό και η αγαπησιάρικη φωτογραφία με την κόρη τους

21.08.2023
Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Ερωτικά παιχνίδια στον φακό και η αγαπησιάρικη φωτογραφία με την κόρη τους
Photos: NDP Photo Agency
Οικογενειακές διακοπές για την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους από όπου μοιράζονται την πιο μεγάλη αγκαλιά, αλλά και πολλές ακόμη χαριτωμένες πόζες.

Στη Μύκονο βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη Μπόσνιακ και η Ελένη τους και ο φωτογραφικός φακός δεν τους άφησε σε ησυχία. Κι εκείνοι, όμως, γνωρίζοντας (και παίζοντας) πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας δεν χάλασαν χατίρια και έδωσαν «τροφή» - και με το παραπάνω.

Ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος εντόπισε το ζευγάρι στην παραλία και, πολύ γρήγορα, τον εντόπισαν κι εκείνοι. Τα «κλικ» που ακολουθούν «μιλούν» από μόνα τους!

0172_ivoni_mposniak_antonis_remos_2872023-1_1.jpg

0169_ivoni_mposniak_antonis_remos_2872023-1_1.jpg

0201_ivoni_mposniak_antonis_remos_2872023-2_1.jpg

0219_ivoni_mposniak_antonis_remos_2872023-1_1.jpg

Και δεν σταμάτησαν εκεί! Λίγη ώρα αργότερα το ζευγάρι μπήκε στη θάλασσα, όπου και συνέχισε να διασκεδάζει on camera. Ιδού οι πολύ χαρούμενες, ομολογουμένως, εικόνες από τη θάλασσα της Μυκόνου.

Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη ατυχία της κόρης του και η Καίτη Γαρμπή του συμπαραστέκεται με αγάπη

remos.jpgremos2.jpgremos3.jpg

Μαζί τους, φυσικά και η κόρη τους, Ελε΄νη, η οποία είχε μια στενή κουβεντούλα με τη μαμά Υβόννη, της οποίας το σώμα σχολιάζεται (και δικαίως) με μεγα΄λο ενθουσιασμό όπου κι αν εμφανίζεται.

yvonni1.jpgyvonni3.jpgyvonni.jpg

Πέρα, όμως, από τις φωτογραφίες που βλέπουμε από το γνωστό πρακτορείο, έχουμε και μία που χάρισε η ίδια η Υβόννη στους followers της και είναι η πιο ξεχωριστή. Ένα κουβάρι αγάπης με τους τρεις τους πρωταγωνιστές και στη λεζάντα διαβάζουμε «Εστία (σπίτι) δεν είναι ένα μέρος αλλά ένα συναίσθημα». Πραγματικά, η πιο αγαπησιάρικη φωτογραφία του καλοκαιριού!

{https://www.instagram.com/p/CwM0owZIbf2/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 12:56